Glazba

Glazbeni hit ljeta!

Aside Banners

Ova poremećena, zarazna melodija novi je svjetski hit (a Norvežani nisu normalni)!

Piše , Objavljeno

Tijekom godina smo navikli na svakojake ljetne glazbene hitove, koji bi nam brzo ušli u uho i nikako ih se ne bismo mogli riješiti. No malo se toga može mjeriti s pjesmom The Fox.

ylvis the fox

Istina, ljeto je polagano na izmaku, ali i oni koji se malo kasnije uključuju u igru za hit sezone, imaju šanse osvojiti tu ‘prestižnu’ titulu. Prošle je godine svim glazbenim listama vladao Psy i njegov Gangnam Style, a ove bismo godine mogli dosegnuti novi vrhunac (ili dno, ovisno kako na to gledate) te posebne glazbene kategorije. Bez previše priče, puštamo vas da u miru pogledate i poslušate trenutno najveći viralni hit interneta.

Ylvis – The Fox:

Ostali ste bez riječi? Gledate oko sebe, nadajući se da će od nekuda iskočiti Ashton Kutcher i reći vam da ste pošteno nasamareni? Ne, ovo je stvarnost! Norveški duet Bård Ylvisåker i Vegard Ylvisåker zapravo je dobro poznati i slavni komičarski dvojac (istina, samo u svojoj domovini, ali karta za svjetsko tržište im je upravo uručena) znan kao Ylvis, a njihova emisija na TVNorge je među popularnijima u zemlji.

Kao promo za novu sezonu, odlučili su snimiti pjesmicu The Fox, uzevši motive poznate dječje brojalice i kombinirajući ih s popularnim house beatovima. Kada se svemu ovome doda i nadrealni spot, dobijemo stvar koju će neki okrakterizirati kao genijalnost, a drugi pak kao idiotsko dno moderne ljudske kulture. Možemo mi misliti što god želimo, ali stvar je postala opako viralna, te bismo ju uskoro mogli čuti sa svake radio postaje. Joff-tchoff-tchoffo-tchoffo-tchoff!

TAGOVIglazba hit ljeta house ljeto the fox viralni hit ylvis

Komentiraj