Film i TV

Tko je tko u Westerosu?

Aside Banners

Ova simpatična Game of Thrones animacija objašnjava tko je tko u Westerosu

Piše , Objavljeno

Brojimo sitno do početka emitiranja 4. sezone popularne serije Game of Thrones, a moramo priznati da nas već polagano trese groznica, jer se ne možemo zasititi raznih službenih i fanovskih promo materijala.

game of thrones

Još malo, još samo malo, i vraćamo se u čarobnu zemlju Westeros, gdje se nekoliko velikih klanova bori za apsolutnu prevlast, a političke spletke, ubojstva i magija su sastavni dio svakodnevnog života. Naravno, govorimo o Game of Thrones serijalu, koji svoju četvrtu sezonu započinje već 6. travnja, što će reći da naoštrimo mačeve i ulaštimo oklope, jer nam slijedi najbrutalnijih, najkrvavijih i najnapetijih 10 nastavaka do sada!

Poprilično je teško pratiti tko je gdje i što radio (pogotovo ako se u obzir uzme da je zadnji nastavak serije pogledan još tamo sredinom prošle godine), pa je svaka pomoć i više nego dobrodošla. Mathilde Loubes i animatorice Alison Dulou i Jory Bertrand složile su svoju varijantu uvodne špice, u kojoj umjesto preleta poznatih lokacija Westerosa, imamo pregled njihovih rezidenata.

Game of Thrones Opening Titles – uvodna špica:

Zagriženiji će fanovi odmah skužiti da ova simpatična animacija ima jednu caku, a ta je da se ne koriste imena likova iz serije, već imena glumaca koji ih glume, što itekako otežava raspoznavanje. S druge strane, ovo je i više nego dobra vježba za vraćanje u Game of Thrones formu, jer u utrku nikada nije dobro krenuti bez prethodnog zagrijavanja! Možete li pogoditi tko je tko?

TAGOVIanimacija Game of Thrones uvodna špica westeros

Komentiraj