Zabava

Za većinu nismo imali pojma

Aside Banners

Ovo su svi glumci koji su ikada igrali naše omiljene superjunake

Piše , Objavljeno

Imamo novog Batmana i Wonder Woman, dolaze nam novi Aquaman i Flash, a ova će lista pokazati tko je sve i kako igrao omiljene nam superjunake kroz povijest!

superhero 1Kada se govori o superjunacima, svi mi imamo svoje favorite. Nekome je Christian Bale najbolji Batman, a netko će se zaklinjati u Michaela Keatona. Mnogi će reći kako je Christopher Reeves najbolji Superman, a troje će procijediti kako je to Henry Cavill. Svi će pak reći kako je Robert Downey Jr. najbolji Ironman jer drugoga nije bilo, barem ne na malim i velikim ekranima, ali čak i najveći fanovi stripa i cijele te kulture ne mogu pohvatati tko je, kada, kako i koliko puta odigrao njihove omiljene superjunake.

superjunaci

Bome, lijepo ih je vidjeti sve na jednom mjestu, pogotovo jer za većinu ovih imena nismo nikada niti čuli, a kamoli znali da su u jednom trenutku glumili ili dali glas naših stripovskim herojima. Istina, uglavnom se radilo upravo o davanju glasa, ali u posljednjih 20-ak godina od kada su superjunački filmovi i serije doživjeli procvat, ima znatno više prave glume. Naravno, prednjače favoriti poput Batmana, Supermana, Spidermana i Captain Americe, a vjerujemo kako će već iduće godine ovakva jedna infografika dobiti par novih lica!

TAGOVIbatman film glumac serija spiderman strip superheroj superjunak superman

Komentiraj