Zabava

Namještaljka!

Aside Banners

Ozbiljno istraživanje o tome koji je superjunak najbolji i zašto to nije Batman

Kada govorimo o superjunacima, možemo biti sigurni kako svatko ima svog favorita. No, da se radi nekakva lista onih koji su univerzalno najbolji, rezultati bi bili poprilično očiti.

Piše , Objavljeno

Neki se bave istraživanjem lijeka za rak, drugi pak smišljaju načine kako spasiti naš svijet od izgledne kataklizme, a ekipa sa Sveučilišta u Leicesteru se odlučila pozabaviti dubljim pogledom na to koji je superjunak najbolji. I za to su si uzeli finih sedam godina vremena! Njihova je studija temeljena na podacima dobivenim od studenata u tom vremenskom periodu, kao i od stručnih analiza koje su se bavile malo znanstvenijim pristupom, prije svega u sferama fizike, kemije, termodinamike i srodnih znanosti. A kako ovakva studija ne može biti prikazana crnim slovima na bijelom papiru, složili su lijepu grafiku koja pobliže objašnjava njihovo viđenje 15 najboljih superjunaka!

superjunak

Naravno, bez puno je iznenađenja pobjedu odnio Superman, koji ima gotovo svaku moć, a od slabosti se jedino ističe dugo vremena koje mu treba da pokaže svoje moći. Eh, neš ti slabosti. Od drugih junaka vrlo dobro stoje Wolverine, Mystique, Thor i Flash, a bez imalo sumnje začelje drži Batman, koji em nema nikakve superjunačke moći, em ga može srušiti malo jači steroidni bilder. Nema veze, brate Betmene, ti si nama i dalje vrh! U svakom slučaju, zanimljiv pogled na svijet superjunaka, a bio bi daleko zanimljiviji da su ubacili i neke druge jače igrače, poput Jean Grey ili Hulka.

TAGOVIbatman istraživanje moć snaga superjunaci superman

Komentiraj