Igre

Pac-Man u horroru

Aside Banners

Pac-Man iz prvog lica je jedna vrlo, vrlo zastrašujuća igra

Piše , Objavljeno

Mnogo je igara tijekom godina dobilo status ‘kultnih’, ali Pac-Man je (uz možda Space Invaders, Pong i Tetris) najkultniji od svih. A sada je dobio i verziju iz prvog lica!

Pac-Man 3D

Stariji gejmeri zasigurno se sjećaju genijalnog Pac-Mana, igre toliko jednostavne i zarazne, da ju niste mogli prestati španati. Istina, niste imali baš prevelikog izbora jer drugih igara gotovo da i nije bilo, ali to ne umanjuje činjenicu da je mali žuti žderač točkica i duhova vrlo brzo ušao u legendu.

Trideset godina nakon toga, nalazimo se u super cool budućnosti, kada je sve digitalno, trodimenzionalno i totalno nabrijano. Stoga nije čudno da je Pac-Man dobio svoju moderniziranu verziju, te ćemo tako lutati labirintima u tri dimenzije, gledajući pritom svijet iz prvog lica. Igru možete zaigrati iz svog browsera na ovoj stranici (možda ćete morati skinuti plug-in, ali nema brige, bezopasan je).

Pac-Man 3D

Inače, u ovoj verziji za 21. stoljeće, Pac-Man i dalje skuplja kuglice i bježi od duhova, ali sada to nije vesela i zabavna igrica, već horror avantura, sa spooky glazbom i mrtvačkim avetima koje vas proganjaju. Kada u mraku svoje sobe naletite na jednog od duhova iza ugla, vrlo bi vas lako mogao strefiti herc, stoga oprezno, jer Pakkuman više nije dječja igra.

TAGOVIbrowser igre igre igrice Pac-Man

Komentiraj