Zabava

Pacific Rim već na koljenima?

Aside Banners

Pacific Rimu se ne piše dobro, ali tu je novi trailer da nas utješi

Piše , Objavljeno

Warner Bros. nas je, dva tjedna prije službene premijere, odlučio počastiti još jednim trailerom za jednu od svojih ljetnih uzdanica, Pacific Rim.

Malo lansiranja masivnih robota Jaegera, malo dubokog disanja, motivacijski govor Idrisa Elbe i pokoja šaka u glavu mrskih nam Kaijua, dovoljno je da nas još malo nabrije za ljetni robo blockbuster Pacific Rim. Ljeto je za sada solidno što se tiče kvalitete kino hitova, tako da se nadamo da niti ovaj film neće razočarati.

Pacific Rim – “At the Edge”:

Inače, dobro bi raspoloženje uoči premijere mogle pokazati rane prognoze, koje govore da je interes za Pacific Rim među publikom prilično mlak. Tako bi Guillermo del Toro i njegovi roboti i čudovišta mogli popušiti od Adama Sandlera i filma Grown Ups 2. Uistinu, nije sramota loše proći na box officeu, događa se i najboljima, ali da te pobijedi film Adama Sandlera, ufff, to mora boljeti…

Razlog tome vjerojatno leži u, za širu publiku prilično loše koncipiranim trailerima. Naime, dok su fanovi i oni koji na ovakve filmove dobivaju erekciju uživali u epskoj glazbi i megalomanskim borbama, oni koji nisu upoznati s cijelom pričom imaju dojam da je ovo novi nastavak Power Rangersa ili nekakva japanska anima.

pacific rim

Jax da izgubi od Adama Sandlera? Nema šanse…

I premda fanova ima velik broj, filmovi koji koštaju više od 200 milijuna dolara moraju ciljati na malo širu publiku (to smo mogli naučiti iz kino katastrofe zvane John Carter). Ipak, mi se nadamo da su ovo netočne prognoze i da će gledatelji ipak pohrliti u kina, jer već sada želimo i drugi nastavak!

TAGOVIčudovišta guillermo del toro pacific rim roboti roboti protiv čudovišta

Komentiraj