Zabava

Aside Banners

Paul Blart: Mall Cop

Bacit ćemo nekoliko rečenica o trenutno najgledanijem filmu u američkim kinima. Zašto? Zato jer smo face!

Piše , Objavljeno

Paul Blart:Mall Cop

Paul Blart:Mall Cop

Kevin James, debeloguzi komičar kojeg domaći gledatelji najbolje znaju kao lika iz “Kralja Queensa”, u Americi je već dugo vremena jedan od najomiljenijih komičara. Ove se godine pojavio u najnovijem uratku “Paul Blart:Mall Cop” i jednostavno pomeo konkurenciju. I spremni smo prihvatiti činjenicu da su Ameri ludi za Jamesom, ali nismo mogli vjerovati da će štancer Steve Carr koji je odgovoran za neke od najglupljih komedija u povijesti (Are we done yet?, Dr. Doolitle 2, Daddy day care) izroditi film koji na kino blagajnama nije brutalno flopirao.

Paul Blart:Mall Cop

Uglavnom, debeli jadnik uzimao posao zaštitara u jednom velikom šoping centru i svoj posao shvaća preozbiljno. Nažalost, problem je taj da ga nitko drugi apsolutno ne doživljava baš kao ni Hrvati zakon o zabrani pušenja u zatvorenim prostorima. No, kada se stvari otmu kontroli, a podivljali kriminalci preuzmu kontrolu i uzmu nekoliko taoca, nastupa jedan i jedini, Paul Blart:Murjak iz šoping centra (iskreno se nadamo da će naši ovako prevesti film jer zvuči dovoljno retardirano za ove krajeve).

Paul Blart:Mall Cop

Paul Blart:Mall Cop

Gledajte, jako dobro znamo da je priča hrpa govana, ali ako ste ikada bili fanovi bilo čega što je poteklo iz Sandlerove producentske kuće Happy Madison (dakle, od Deuce Bigalowa, preko Chucka i Larrya, pa sve do Zohana i Strange Wilderness), onda ste isto tako svjesni i činjenice da niti jedan njihov film nema bogznakakav zaplet, a ipak vas ponekad zabave koncentriranom glupošću koja im je postala svojevrsni trademark. što drugo reći, u kina kada dođe pa ćemo ga hvaliti ili pljuvati kad ga pogledamo.

TAGOVIadam sandler film kevin james komedija paul blart mall cop

Komentiraj