Zabava

Tako bezumno, a tako dobro

Aside Banners

Peti nastavak ‘Transformersa’ dobio službeno ime i ostavio nas zbunjenima

Možda ih mrzite jer predstavljaju sve što je loše u današnjoj kinematografiji, ali Transformersi zarađuju milijarde što znači kako će se snimati vjerojatno do vaše smrti!

Piše , Objavljeno

Mislili ste kako je gotovo s vječnom borbom Autobota i Decepticona, vanzemaljskih bića koja dolaze na zemlju i pretvaraju se u razna prijevozna sredstva jer… stvarno, zašto? Mislili ste kako više nećete morati gledati plošne i nezanimljive ljudske likove i loš humor transformirajućih robotoida? Mislili ste kako je bilo dosta besramnog product placementa i dodvoravanja stranim tržištima snimanjem ključnih scena na njihovim ulicama? E pa, staro majstora Michaela Baya zaboli ona stvar za to što vi mislite jer on u skorijoj budućnosti ne namjerava zaustaviti ovaj zahuktali vlak vrijedan nekoliko milijardi dolara.

Snimanje petog dijela ove nevjerojatno uspješne i uglavnom jednoglasno popljuvane (barem od strane kritike) franšize sa snimanjem počinje 6. lipnja i to na nekoliko lokacija diljem svijeta, a sada smo napokon dobili i potpuni službeni naziv projekta – Transformers: The Last Knight. Što?! Kakav posljednji vitez? Zašto je nešto “posljednje” kada je već potvrđeno snimanje još dva nastavka? Radi li se o nekakvom crossoveru s Batmanom? Jel se borba seli u srednji vijek, što pomalo nagoviješta i logo sa srednjovjekovnim mačem? Tko će ga znati, ali iskreno, nije baš da nas nešto previše zanima jer… eksplozije!

Calling all #Autobots: Optimus Prime is ready for battle. Are you? #transformers

A video posted by Transformers (@transformersmovie) on

Naravno, kada Michael Bay režira, budite sigurni da ćemo dobiti spektakl za oči i uši. S budžetom od barem 200 milijuna dolara možemo očekivati sve što nam moderna tehnologija može ponuditi, a u glavnoj će se ulozi ponovno pojaviti Mark Wahlberg. Njegova će nova ženska partnerica biti malena Isabela Moner, a značajnu će ulogu odigrati i komičar Jerrod Carmichael. Ples milijardi može započeti!

TAGOVImark wahlberg michael bay the last knight transformers transformers 5

Komentiraj