Zabava

Aside Banners

Piloti – šo’ imaaa novo!?

Specijalni izvjestitelj Idesh! Magazina nedavno je u ruke dobio DVD sa čak 12 najnovijih serija. Odgledao je prvih pet, popio kavu i napisao izvještaj.

Piše , Objavljeno

Niste valjda pomislili kako ćemo vam pisati o onom zaboravljenom bendu iz osamdesetih?! Idesh! Magazin nastavlja predstavljanje trenutno najpopularnije američke tvornice novaca, televiziju naravno, donoseći vam najave potpuno novih serijala. A valjda ste već skužili da smo ludi za serijama.

Pilot je test epizoda televizijske serije, nije band iz osamdesetih niti zanimanje koje osigurava dobar ulet curkama. Specijalni izvjestitelj Idesh! Magazina (nižepotpisani) nedavno je u ruke dobio DVD sa čak 12 pilota! Odgledavši prvih pet komada, predstavlja isto toliko potpuno novih serijala koje možete krasti preko kablovske ili ih skidati svaki tjedan u torrentima.

Back to You

Back to you

Back to you

Chuck i Kelly su voditelji vijesti jedne TV kuće u Pittsburghu. Iako imaju odličnu kemiju pred kamerama, kada se one ugase njih dvoje se mrze iz dna duše. Chuck prihvaća posao u Los Angelesu, no nakon što dobije otkaz, vraća se na svoj stari posao. Sjećate li se Frasiera Cranea, onog nadrkanog psihijatra i Debre Barone supruge i majke iz Svi vole Raymonda, e njih dvoje imaju svoju novu seriju.

Kreće na: FOX-u, kada: 19. rujna
Glume: Kelsey Grammer, Patricia Heaton, Josh Gad

Big Bang Theory

Big bang theory

Big bang theory

Leonard i Sheldon su stereotipni nerdovi, studenti fizike ili nečega sličnoga, koji se u slobodno vrijeme bave kvantnom teorijom, a o ženama ne znaju naš ništa.

Pored njih se useli atraktivna plavuša, konobarica naravno, koja je nedavno prekinula s dečkom. Od glumaca tu je bivši dečko Darlene Connor iz Roseanne i ona kćer plavuša iz 8 jednostavnih razloga, a da se publika toliko ne smije možda bi bili i smiješni.

Kreće na: CBS-u kada: 24. rujna
Glume: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco

Bionic Woman

Bionic woman

Bionic woman

Konobarice Jaime iz San Fransica je surogat majka svojoj mlađoj sestri. I kada pomisli da joj ne može biti gore u životu, doživi prometnu nesreću, koju preživi zahvaljujući operaciji svojega dečka Willa, nakon koje dobije posebne sposobnosti i veliki snagu.

No, kako to već biva ovo je u biti remake jednog starog, zaboravljenog serijala iz sedamdesetih, koji je ukinut nakon samo dvije sezone.

Kreće na: NBC-u kada: 26. rujna
Glume: Michelle Ryan, Miguel Ferrer, Chris Bowers

Californication

Californication

Californication

Hank Moody napisao je jednu dobru knjigu, naravno dohvatio ga se Hollywood i čovjek se preselio u LA, sa svojom nevjenčanom ženom i ćerkom. No, otako je napustio New York nije napisao ništa, ostavila ga je žena, pa on sad vrijeme ubija drogirajući se, opijajući i ševeći apsolutno sve žene koje prođu ekranom.

David Duchovny nije baš imao uspjeha od kada je prestao biti Fox Mulder u X-Files, pa je odlučio sam producirati ovaj serijal, a u pilotu sam vidio više silikonskih sisa nego u svim američkim filmovima posljednjih deset godina zajedno.

Kreće na: Showtime kada: 24. srpnja
Glume: David Duchovny, Natasha McElhone, Madeline Zima

Damages

Damages

Damages

Beskompromisna i karizmatična odvjetnica Patty Hewes odlučna je pobijediti u parnici svojeg života protiv direktora jedne velike multinacionalne kompanije, kojeg tuže njegovi bivši radnici. Pilot počinje urnebesno, Patty pokrivena krvlju vrišteći trči ulicom, a onda se vraćamo šest mjeseci unazad kako bi razotkrili tko bi mogao pokušati ubiti glavnu protagonisticu.

Na sreću ili žalost, ni Glenn Close više ne dobiva zanimljive uloge u filmovima, pa su joj napravili seriju, no još jedna odvjetnička… probajte gledati pa nam javite.
Kreće na: FX-u kada: 24. srpnja
Glume: Glenn Close, Ted Danson, Tate Donovan

A ima i još novih TV serija >>

TAGOVIcbs fox fx nbc serija tv

Komentiraj