Zabava

Aside Banners

Piloti – šo’ imaaa novo!? (2)

Sljedi predstavljanje sljedećih pet najnovijih serija koje ove godine nećete gledati na domaćim TV kanalima. Slinite i uživajte u reprizama Velog mista!

Piše , Objavljeno

Pilot je test epizoda televizijske serije, nije band iz osamdesetih niti zanimanje koje osigurava dobar ulet curkama. Specijalni izvjestitelj Idesh! Magazina (nižepotpisani) nedavno je u ruke dobio DVD s čak 12 pilota! O prvih pet serija već smo vas izvjestili, a evo i friške robe.

Gossip Girl

Gossip girl - još jedna teen sapunjara?

Gossip girl – još jedna teen sapunjara?

Oni su mladi, lijepi, modno osviješteni, slušaju dobru glazbu, studiraju u New Yorku a kao i svi tinejdžeri svijeta imaju problema sa seksom, drogom i životom na fakultetu. Kao i uvijek imate bogate i obijesne te siromašne i bogate duhom, a naravno centar svega je ljubav.

Znam, prvo što se pomislili je “oh ne, još teen sapunica”, ali dragi moji više nema O.C.-a, a ni Tree Hilla, a tko zna kada će krenuti nova sezona Skinsa. No, s obzirom na trendove možda stvarno bude seksa ili barem koji full frontal.

Kreće na: CBS-u kada: 19. rujna
Glume: Blake Lively, Leighton Meester, Chance Crawford

Journeyman

Journeyman

Journeyman

Dan Vassar je uspješan poslovni čovjek, sretno je oženjen i ima sina (kakav klišej!). No, jednog ne tako dobrog dana, vraća se s posla i pronalazi čovjeka koji živi u njegovom stanu. Saznaje da je 1987. godina, a kada se napokon uspije vratiti ženi, ona želi znati gdje je bio posljednja dva dana. Nakon što je Kevin McKidd odglumio Luciusa Vorenusa u nama omiljenom Rimu, odlučili smo gledati sve u čemu se pojavi, naravno dok ne usere dojam.

Kreće na: NBC kada: 24. rujna
Glume: Kevin McKidd, Reed Diamond, Moon Bloodgood

Reaper

Reaper

Reaper

Sam Oliver je oduvijek bio ljubimac svojih roditelja. Čak i previše, naime nikada nije bio kažnjavan, pa je odlučio napustiti fakultet i zaposliti se, a svoje slobodno vrijeme provodi igrajući video igrice i pokušavajući svoju seksi kolegicu pozvati van. No, tada saznaje da su mu roditelji prodali dušu Vragu, te da s navršenom 21 godinom postaje lovac na duše.

Ako vam se zaplet možda čini poznatim, ukraden je iz svih sličnih filmova, a opet producenti su i ovaj puta pretjerali s snimljenim smijehom, pa sam odlučio odustati na pola gledanja.
Kreće na: CW-u kada: 25.rujna
Glume: Brett Harrison, Melissa Peregrym, Ray Wise

Sarah Connor Chronicles

Sarah connor chronicles

Sarah connor chronicles

Iako bi trebali znati tko je Sarah Connor, za sve neupućene, to je mama iz filmova o Terminatoru. Nakon što je od serijala odustao James Cameron, snimljen je treći film, a sada su se tako inovativni Ameri dosjetili kako bi mogli snimiti i seriju.

Radnja se kronološki se nastavlja na T2, Sarah i njenin sin, budući vođa pokreta John, bježe pred robotima iz budućnosti, a tu je i jedan ženski robot koji ih održava živim. Iskreno, pilot izgleda prejeftino, iako je nabrijan akcijom, Lena Headey iz 300 je prelijepa da bi nadomjestila Lindu Hamilton.

Kreće na: FOX-u kada: 2008, jednu nedjelju u 21.00
Glume: Lena Headey, Thomas Dekker, Summer Glau

Tell Me You Love Me

Tell me you love me

Tell me you love me

Tri bračna para, Jamie/ Hugo, Katie/ David, Carolyn/Palek imaju bračnih problema, ali ovaj puta vezanih uz seks. Odluče potražiti pomoć doktorice Foster, koja pokušava poboljšati njihov ali i vlastiti seksualni život.

Znate da su ovi na HBO ludi, brutalni i beskompromisni, pa su nam u ovu seriju odlučili ubaciti eksplicitne scene seksa, masturbacije i ejakulacije. Mene su pridobili, a vjerujem kako ovaj serijal nažalost nikada nećete moći odgledati na nekoj od domaćih televizija.

Kreće na: HBO-u kada: 9. rujna
Glume: Jane Alexander, Ally Walker, Luke Kirby

Imamo još novih TV serija >>

TAGOVIcbs fox fx Gossip Girl hbo Journeyman nbc Reaper Sarah Connor Chronicles serija Tell Me You Love Me tv

Komentiraj