Film i TV

Nova zombi serija

Aside Banners

U planu je nova serija smještena u svijet The Walking Deada

Piše , Objavljeno

AMC je odlučio iskoristiti svaku trunku ogromne popularnosti serije The Walking Dead, tako da za 2015. najavljuju snimanje potpuno nove serije, smještene u taj dobro nam poznati postapokaliptični svijet.

walking dead

The Walking Dead je bez premca najpopularnija ovogodišnja serija, a višemilijunski se auditorij jednostavno ne može zasititi grupice preživjelih odmetnika u svijetu zombi apokalipse. Iako se radnja već poprilično razvlači i na svaki joj se način pokušava produžiti rok trajanja, TV kuća AMC već sada planira kako izvuči još malo bibe iz ove tvornice novca. Najbolje rješenje: snimanje sasvim nove serije!

Oni su ovih dana objavili planove za početak rada na ‘sestrinskoj seriji’, koja bi se odvijala u istom svijetu kao i The Walking Dead, ali ne bi imala nikakve veze s pričom policajca Ricka Grimesa i njegovih (ne)prijatelja. Bio bi to potpuno svjež pristup, a pisac originalnog stripa Robert Kirkman, koji će raditi i na konceptu ovog novog serijala, kaže: “Nakon 10 godina pisanja stripovskog serijala i sada, kada smo toliko blizu četvrtoj sezoni serije, koja će, po mom mišljenju, biti najbolja, ne mogu biti uzbuđeniji zbog prilike za stvaranjem novog kutka The Walking dead svijeta. Šansa da napravim seriju koja nije preslika događaja iz stripa, te je ‘prazna stranica’, totalno mi je uzburkala kreativne sokove!

walking dead

Ipak, ako do snimanja serije i dođe, biti će to tek 2015. godine, a do onda ćemo se morati zadovoljiti starom ekipom, koja se na male ekrane vraća već 13. listopada. Za one među vama s malo više avanturističkog duha, prijave za online Walking Dead studij još su uvijek u tijeku, što znači da nije kasno da pokušate postati diplomirani odrubljivač zombi glava!

TAGOVIamc horror serija Walking dead zombi

Komentiraj