Film i TV

Stara škola

Aside Banners

Počelo snimanje biografskog filma o Tupacu i Biggiju, a evo i prvih fotki

Piše , Objavljeno

Nakon ogromnog uspjeha NWA biopica, bilo je za očekivati kako će slijediti cijeli serijal sličnih filmova. Ima li boljeg nastavka od biografije Tupaca i Biggija?

tupac 1Nismo to uopće očekivali, ali Straight Outta Compton nas je totalno razoružao i s pravom postao jedan od najboljih filmova godine, koji je otvorio sasvim novu stranicu u žanru biografskog filma. Nakon presjeka karijere prve prave gangsta rap supergrupe, bilo je sasvim logično da se pojave i drugi filmovi slične tematike i stila, a mnogi su vjerovali kako bi svoj pravi, veliki film trebao dobiti nitko drugi nego Tupac Shakur i njegov krupniji frendić Christopher Wallace, poznatiji kao Biggie Smalls ili The Notorious B.I.G. Obojica su već prikazani u nekoliko igranih i dokumentarnih ekranizacija, ali niti jedna nije obavljena znanjem i širinom pravog hollywoodskog blockbustera.


 

A video posted by @jamalgravywoolard on


 

Eto, sada nam je barem srce na mjestu, jer snimanje All Eyez On Me je započelo prošlog tjedna u Atlanti, koji bi se u kinima trebao pojaviti negdje početkom 2017. godine. Za ulogu Tupaca je odabran naturščik Demetrius Shipp Jr., kojeg je osobno odabrao producent filma L.T. Hutton i to prvenstveno zbog nevjerojatne sličnosti s pokojnim reperom. Shipp je ipak morao proći žešću ubrzanu školu glume kako bi naučio barem osnove zanata, a mi se nadamo kako on neće biti najslabija karika ove biografije. To svakako ne bi trebao biti niti Jamal Woolard, glumac koji igra Biggija, ponavljajući svoju ulogu iz solidnog Notoriousa kojeg smo gledali 2009. godine. Sve u svemu, za sada sve štima, a nadamo se kako konačni proizvod neće biti sranje. I da, dajte nam Snooooopa!

TAGOVIall eyez on me biografski film hip hop Notorious B.I.G. rap tupac tupac shakur

Komentiraj