Film i TV

Najrealističniji i najdosadniji horror ikada!

Aside Banners

Pogledajte najrealističniji i najnestrašniji (ali prokleto zabavan) horor svih vremena

Piše , Objavljeno

Biste li prespavali u zlokobnoj, oronuloj brvnari u nekoj vukojebini, gdje nema niti signala za mobitel? Naravno da ne biste, a ne bi niti ekipa koja stoj iza trailera za Hell No!

hell no triler

Ako nikada niste gledali horor u kojem biste najrađe ušli u film i pošteno ispljuskali nekog od likova zbog krajnje debilnih postupaka, nikada niti niste gledali horor! To je univerzalna istina ovog žanra: ljudi u njemu stalno rade stvari koje se protive zdravoj pameti i kao da se namjerno dovode u smrtnu opasnost.

Sumnjam da mi kuću opsjeda duh? ODMAH ću baciti Molotovljev koktel na to demonsko gnijezdo i odseliti se u drugu državu! Zgodne me cure pozovu da s njima provedem noć u napuštenoj munjari? Ma zajebi, radije doma gledam 43. reprizu Pune kuće! Da, to bi učinio svaki normalan čovjek, ali ne i likovi iz horrora… jer ipak, što se loše može dogoditi ako se kupate tamo gdje je baš jučer morski pas proždro osmero ljudi?

HELL NO: The Sensible Horror Film – trailer:

Na žalost, ne radi se o traileru za pravi film, već parodiji ekipe s Pixels Per Second kanala, koju oni sami nazivaju “najrealističnijim i najdosadnijim horrorom ikada!“. Pametni likovi koji razmišljaju logički i ne izlažu se nepotrebnoj opasnosti vjerojatno nisu najzanimljivi za gledanje, ali ako ništa drugo, svi na kraju prežive (ups, spoiler alert!). Ipak, moramo priznati da nas je klinac u zadnjem kadru malo izbacio iz takta… što dovraga radi?!?!

TAGOVIglupi amerikanci horror horror parodija kako izgleda realistični horror lažni trailer parodija trailer

Komentiraj