Film i TV

Još malo zombija

Aside Banners

Pogledajte što otkriva trailer nastavka sezone serije The Walking Dead

Piše , Objavljeno

AMC nas je odlučio još malo povući za jaja i objaviti novi promo trailer za drugu polovicu četvrte sezone The Walking Deada. I bome, ovo se zove pravo izazivanje!

the walking dead

Jednostavno više ne možemo šutjeti: mrzimo sve velike TV kuće! Eto, sada kad smo to rekli, možemo se pozabaviti novim promo trailerom za drugu polovicu četvrte sezone The Walking Deada (ako ovako nastave, uskoro ćemo gledati novi trailer za svaku pojedinu epizodu), koji još jednom dokazuje koliku su AMC, Netflix, HBO i ostale kuće zapravo zle i podmukle.

Naime, svaki put kada pomislimo da nas ponovno vuku za nos, da se radnja i dalje vrti u krug i da je vrijeme da se prebacimo na nešto novo, oni izbace neki kratki, mali promo klipić zbog kojega jednostavno MORAMO nastaviti gledati i saznati što će se dovraga dogoditi. Ako je ikakva utjeha, poznavatelji stripa i malo žešći fanovi serije s prilično velikom sigurnošću tvrde da će ova druga polusezona biti najzanimljivija u cijelom serijalu, pa eto, da vidimo što se to nudi…

The Walking Dead: Not Afraid – promo trailer za drugu polovicu 4. sezone:

Akcija, drama, trunka ljubavi i nekoliko ozbiljnih, znakovitih pogleda… hmh, izgleda da bi uništenje onog zatvora moglo biti najbolje što se dogodilo ovoj seriji. Grupa se podijelila i svatko je krenuo svojim putem, ali jedno je sigurno: na svakom od tih puteva prijeti smrtonosna opasnost. Tko će dočekati kraj sezone, a tko će morati tražiti novi glumački posao, moći ćemo pratiti već od 9. veljače.

TAGOVIpromo trailer The Walking Dead zombi

Komentiraj