Film i TV

Treba se podsjetiti

Aside Banners

Pogledajte sve što se do sada zbivalo u seriji Game of Thrones u svega 9 minuta

Piše , Objavljeno

Game of Thrones je serija koju je ponekad teško pratiti, a pogotovo nakon višemjesečne apstinencije. Zato bi ovaj kratki video pregled prijašnjih sezona mogao biti od itekako velike pomoći.

game-of-thrones

Nakon gotovo godinu dana izbivanja, na male nam se ekrane vraća popularna serija Game of Thrones, a moramo priznati da smo već polagano zaboravili što se događalo u prve tri sezone. Šta’š, daleko od očiju, daleko od srca! Ipak, da ne bismo bili totalni tudumi i prvih nekoliko nastavaka kao mutavi pokušavali shvatiti tko tu koga i zašto, trebalo bi se malo podsjetiti na dosadašnje avanture, jer 6. travnja samo što nije!

Naravno, mogli bismo još jednom odgledati sve sezone, a to bi značilo oko 25 sati buljenja u ekran, što je grijeh s obzirom na to koliko kvalitetnog i još uvijek nepogledanog materijala samo čeka na nekoliko minutica našeg slobodnog vremena. Ista je stvar i s čitanjem knjiga, čijih bi 17 tisuća stranica uspjeli završiti najranije do Božića… 2015. godine! Hmh, kad bi barem postojala nekakva platforma za prikazivanje videa, na kojoj svoje radove objavljuju ljudi spremni utrošiti hrpu vlastitog vremena, kako bi nama olakšali život… Ajmo svi: “Hvala ti, Youtube!

Game of Thrones u 9 minuta – OPREZ, hrpa spoilera!

Treća sezona Game of Thronesa u 25 minuta – OPREZ, hrpa spoilera!

TAGOVIGame of Thrones kompilacija pregled sažetak sve sezone youtube video

Komentiraj