Zabava

Aside Banners

Fallout 3 – Point Lookout uskoro vani

Za nešto manje od dva tjedna moći ćete downloadati novu ekspanziju za Fallout 3. Što očekivati?

Piše , Objavljeno

Fallout 3 koji je prema mnogima jedan od najboljih naslova prošle godine do sada je već doživio tri ekspanzije različite kvalitete.

fallout 3

fallout 3

Prvi u nizu “Operation Anchorage” bio je i uvjerljivo najgori jer osim pucačke simulacije nije donio ništa vrijedno spomena. Da, bilo je tu nekoliko oružja, jedan oklop i baza Outcasta koju ste pretražili za manje od 5 minuta, ali po pitanju same igre “Anchorage” je bio ćorak. Nešto bolji bio je “The Pitt” koji vas je odveo u ruševine Pittsburgha gdje ste, ako ste tako odlučili, bili vođa pokreta otpora u totalitarnom režimu nastalom nakon nuklearnog rata.

Operation Anchorage

The Pitt

Broken Steel bio je uvjerljivo najbolji jer granicu podizanja nivoa podigao je na 30, dobili ste 3 nova questa i pod-questa, a Tesla Cannon bio je nenadjebiva zvijer od oružja.

Point Lookout

point lookout

point lookout

23. lipnja na tržište izlazi Point Lookout koji vas vodi u ratom neokrznuti Maryland koji skriva par sati novog područja kojeg možete istražiti. Pojavio se i odlični trailer koji obećava, ali očekujemo i da će proizvođači ispuniti sva obećanja jer napredovati nećete moći, a jedino što vas može natjerati da igrate novi su questovi, novi perkovi i priča koja drži vodu.


Dva mjeseca nakon toga očekuje se i Mothership Zeta koji bi trebao biti posljednja ekspanzija koja bi nas trebala držati zalijepljenima za monitore. Doduše, ne polažemo previše nade jer kola priča da će vas oteti vanzemaljci i da će se borba prebaciti u svemir što je toliko lejm da teško pronalazimo prikladne riječi.

TAGOVIfallout fallout 3 igre point lookout

Komentiraj