Zabava

Banner 300

Poklanjamo ulaznice za Ponoćni vlak smrti

Blitz film i video ponovno iznenađuje i poklanja pet puta po dvije ulaznice najbržim i najduhovitijim posjetiteljima Idesh! Magazina.

Piše , Objavljeno

Midnight Meat Train

Midnight Meat Train

Evo tvoje šanse da osvojiš dvije ulaznice za novi kino hit “Ponoćni vlak smrti” koje poklanja naš sponzor “Blitz film i video”. Petero posjetitelja brze ruke i britka uma dobit će po dvije ulaznice za projekciju filma u CineStaru u Novom Zagrebu (Avenue Mall).
Napominjem da film nosi oznaku “R” radi scena izrazito krvavog nasilja, golotinje, seksualnog sadržaja i jezika, što može biti samo dobra preporuka ;)

Ponoćni vlak smrti

Kada njegov najnoviji projekt – provokativnu, noćnu studiju o gradu i njegovim stanovnicima – zapazi ugledna galeristica (Brooke Shields), zarade željan fotograf Leon Kaufman (Bradley Cooper) povjeruje da je konačno na pragu uspjeha. Ona ga nagovori da se ohrabri i fotografira mračniju stranu života u gradu kako bi mu priredila izložbu u svojoj galeriji.

Leonova opsesivna potraga za crnim temama dovede ga na put serijskog ubojice Mahoganya (Vinnie Jones), manijaka iz metroa koji vreba noćne putnike kako bi ih masakrirao na najstrašniji način.

Sa zabrinutom djevojkom Mayom (Leslie Bibb) na svojoj strani, Leonova neumorna fascinacija Mahoganyem uvlači ga sve dublje u tunele podzemne željeznice i na kraju u bezdan čistog zla – u koji će, bez upozorenja, biti povučena i Maya.

Toliko o filmu, a sada o pravilima ove mini nagradnjače. Imate dva dana da smislite original, duhovit, zanimljiv, kakavgod komentar koji će vam osigurati ulaznicu. Tu niže možete ostavljati svoje komentare, ali možete ocjenjivati i komentare drugih učesnika. Da bi ocijenili tuđi komentar, prije ocjene od 1 do 5 upišite “@imekorisnika – ocjena”.
Ulaznice će dobiti petero “komentatora” čiji komentari zabave ostale posjetitelje i članove nadasve strogog žirija s uvrnutim smislom za humor. Komentari se ne moraju odnositi za sadržaj filma, ostavljamo vam tu slobodu, ali ipak moraju biti u nekakvom kontekstu. Posebno ćemo cijeniti šale na vlastiti račun, pa čak i na naš.

U obzir dolaze svi komentari i ocjene koji se objave do petka u 12 sati (točno u podne). Slobodno možete ostaviti više komentara, suzdržite se od ocjenjivanja vlastitih i budite pametni. Kretenskim komentarom možete si osigurati diskvalifikaciju.

TAGOVIblitz film Midnight Meat Train nagrada poklon Ponoćni vlak smrti

Komentiraj