Film i TV

Koliko ima tih zombija?

Aside Banners

Posljednji (nadamo se) nastavak ‘Resident Evila’ dobio prvi trailer koji obećava žešći kaos

Alice će se ugurati u svoj pripijeni kožni kombinezon, oboružati se teškom artiljerijom i reći poneki cool one-liner posljednji put, a mi joj želimo puno sreće u svijetu u kojem je potamanila svakog neživog gada!

Piše , Objavljeno

Pomalo je nevjerojatno kako s Resident Evil filmovima živimo već dobrih 14 godina i kako je to praktički jedino što Milla Jovovich i njezin muž, redatelj i scenarist Paul W.S. Anderson rade! Kroz pet smo nastavaka tako vidjeli svakakve nebuloze i uglavnom uživali u ne pretjerano inteligentnoj zabavi, a koliko nam je ovaj serijal značio dovoljno govori kako se sjećamo samo stvari poput “bio je onaj jedan u pustinji” i “Milla skače s krova, radi okret i roka po zombijima“. Da nam netko prisloni pištolj na čelo, ne bismo znali o čemu se radilo u posljednjem nastavku (jel taj bio s onim nosačima zrakoplova punim preživjelih?!), ali svi su filmovi zajedno zaradili milijardu dolara i jasno je kako tu priču treba završiti.

Nadolazeći Resident Evil: The Final Chapter tako vraća Alice (Milla Jovovich) u Raccoon City, gdje će morati zaustaviti zlo Umbrella Corporationa i njezinih hordi zombija i mutanata na samom izvoru. To će dakako učiniti uz nekolicinu lako zaboravljivih pomoćnika, hrpu teške artiljerije i svojih supermoći čiji doseg nije jasan nikome, pa niti scenaristu ovog filma, a izgleda kako će ovaj put ukrstiti šake i opake poglede s čovjekom koji je sve započeo, doktorom Alexanderom Isaacsom (Iain Glen). Da, da… Jorah je u potrazi za lijekom protiv svoje grde kožne bolesti počeo eksperimentirati s DNA i virusima i eto što se dogodilo!

Resident Evil: The Final Chapter – trailer:

Nije baš da smo pretjerano oduševljeni silovanjem Guns N’ Rosesa i jeftinim specijalnim efektima, ali čini se kako bi akcija mogla biti dovoljno nabrijana da ne umiremo od dosade. A i biti će lijepo napokon doživjeti kraj ove sage i saznati tko tu koga zapravo, kako i zašto. Zombi apokalipsa završava 27. siječnja 2017. godine, što nam daje dovoljno vremena da utvrdimo gradivo i budemo potpuno spremni!

TAGOVImilla jovovich paul w.s. anderson resident evil resident evil: the final chapter spektakl zombi

Komentiraj