Film i TV

Dexter kao umjetnik

Aside Banners

Najnoviji teaser za Dextera je remek-djelo

Piše , Objavljeno

Svima nam omiljeni antijunak polagano se sprema za svoju posljednju pustolovinu, a čekanje će nam skratiti novi, kratki teaser, koji uspijeva sažeti svih 8 sezona.

dexter

Još dugo nakon što zadnji nastavak genijalne američke kriminalističke serije Dexter bude odgledan, visit će nam nad glavom pitanje je li opravdano biti masovni ubojica ako ubijaš samo najgori ološ našega društva? To se pita i sam naslovni junak, koji promatrajući ‘izložbu’ slika svih svojih dosadašnjih žrtava, dvoji hoće li u povijesti ostati zapamćen kao monstrum ili veliki umjetnik. Prosudite sami.

Dexter – teaser za 8. sezonu:

U završnom poglavlju neobične priče o socipatskom masovnom ubojici Dexteru Morganu (glumi ga izvanredni Michael C. Hall) trebali bi mnogo jasnije shvatiti priču o njegovom ‘postanku’, a odnosi njega i sestre mu Deb (Jennifer Carpenter), te ljubavi života Hanne (Yvonne Strahovski) dodatno će zakomplicirati situaciju. Posljednji Dexterov protivnik će biti klasa za sebe, a što se tiče samog završetka, producenti su dali samo maleni, ali znakoviti hint: “Kada se govori o serijskim ubojicama, nema mnogo načina kako oni završe, a i ti su uglavnom loši.

Jasno je da nas očekuje još jedna luda i napeta vožnja, u kojoj ćemo napokon dobiti odgovore na neka velika pitanja, te saznati sudbinu omiljenog nam luđaka. Podsjećamo, prva će se epizoda emitirati 30. lipnja, a do onda vrijeme možete kratiti svojevrsnim nasljednikom, izvrsnom serijom Hannibal.

TAGOVIdexter serija ubojica

Komentiraj