Film i TV

Došao nam je i pauk!

Aside Banners

Posljednji trailer za ‘Civil War’ donosi hrpu friške akcije i jednog junaka kojeg do sada nismo vidjeli

Piše , Objavljeno

Izgleda kako bi Captain America: Civil War mogao isprati gorak okus koji je u ustima ostao nakon Avengersa 2, jer ovakvu ekipu je stvarno milina gledati.

captainIako nakon vrlo lošeg The Avengers 2: Age of Ultron nismo očekivali previše od nove i pomalo izlizane ekspolatacijske superjunačke sapunjare Marvela, sama priča i svaki novi djelić informacije vezan uz spektakl Captain America: Civil War nas je sve više uzbuđivao (i to ne samo zbog pomisli na Scarlett Johansson u pripijenom kostimu), a prvi teaseri su pokazali kako možda još uvijek ima svježine u ovim likovima. Sada nam je pak na tanjur serviran posljednji veliki trailer tog nadolazećeg hita i kao pravi skeptici te gorljivi fanovi konkurentskog DC-a, moramo priznati: ovo izgleda fantastično!

Captain America: Civil War – trailer:

Nismo očekivali toliko novih kadrova, ali Marvel je odlučio povećati uloge i dati nam nešto što nikako nećemo htjeti propustiti. Izvrsno tempirani sporiji trenuci u kojima raste napetost između Captain Americe i Tonya Starka/Iron Mana savršeno pašu na scene akcije koje izgledaju bolje nego u ijednom filmu junaka koji se tu pojavljuju, a posebno je zadivljujuće vidjeti neke nove igrače, poput Black Panthera i Ant-Mana, kako pokazuju što sve mogu i koliko cool mogu biti dok to rade. A naravno, tu je i nikada zaboravljeni i u Avengersima pretjerano forsirani Hawkeye koji, za divno čudo, nije naučio novi zanat. Jer su luk i strijela u 21. stoljeću i dalje neophodni, pogotovo kada pored sebe imaš maltene bogove!

spider

Ono što je pak točka prekretnica i glavna novina koju smo dobili ovim trailerom jest prvo pojavljivanje Spider-Mana, najnovijeg igrača u ekipi Iron Man. Iako dobiva svega par sekundi, možemo vidjeti kako ima sasvim novi kostim i to nešto vjerniji klasičnom stripu te čuti glas novog mladića koji bi ga trebao utjeloviti i u daljnjim inkarnacijama, Toma Hollanda. Sve u svemu, ako do sada nismo, počinjemo iščekivati taj 6. svibnja i nadati se kako će naša ekipa (Team Cap!) na kraju pobijediti!

TAGOVIant-man black panther Captain America civil war iron man marvel spektakl Spider-Man superjunaci

Komentiraj