Film i TV

K-A-T-A-S-T-R-O-F-A!

Aside Banners

Poslušajte novu glavnu temu ‘Ghostbustersa’ iliti sve ono što je loše s današnjim svijetom

Ajde, nekako smo se pomirili s nepotrebnim remakeom kultnih Ghostbustersa, ali ovakav masakr klasika Raya Parkera Jr.-a jednostavno ne možemo oprostiti.

Piše , Objavljeno

Nekoliko je bitnih segmenata učinilo Ghostbusters jednim od najkultnijih filmova svih vremena. Fantastična glumačka postava predvođena Billom Murrayem, Slimer, Stay Puff Marshmallow Man, Ecto-1 i genijalnih 80’s soundtrack s krunskom Ghostbusters temom koju je otpjevao Ray Parker Jr. su samo neki od bitnijih, a 30 godina nakon te divne kreativne eksplozije nam zločesti Hollywood sve to želi uzeti. OK, pomirli smo se s CGI remakeom i spremni smo dati šansu ovoj novoj ekipi, ali u neke se stvari jednostavno ne dira. Ili se dira, pa nastane… ovo!

Fall Out Boy – Ghostbusters (I’m Not Afraid) (Audio) ft. Missy Elliott:

Fall Out Boy nije nužno loš sastav (onako, iznad nekakvog prosjeka su), Missy Elliott je legenda i stvar sama po sebi nije ništa gore od bilo kakvog današnjeg pop-rock-punka, ali kao obrada je jednostavno blasfemična. Kao da ju je (a sigurno i jest) vojska producenata napumpala steroidima, svim živim modernim tehnologijama, društvenim mrežama, franšiznim ipsdrcima i lažnim moralom te stvorila totalno umjetan proizvod koji s umjetnošću nema veze i jedino što može jest dodatno nanervirati vojsku fanova koji ionako samo čekaju novi posrtaj studija koji im se i ovako zamjerio. Bez uvrede momcima iz Fall Out Boya, ali ovo sucks!

TAGOVIfall out boy ghostbusters missy elliot obrada ray parker jr. remake soundtrack

Komentiraj