Film i TV

Ovo postaje prava misterija

Aside Banners

Potvrđen povratak Waltera Skinnera i Cigarette-Smoking Mana u ‘Dosjee X’

Piše , Objavljeno

Još uvijek smo pomalo euforični zbog najave snimanje novih epizoda serije The X-Files, a sada nas je dodatno obradovala informacija o povratku nekih dobrih starih faca!

x-filesNekima (zapravo, mnogima) od nas će povratak Dosjea X na male ekrane biti televizijski događaj godine (koja god to bila), a posebnost ovih šest novih epizoda svakako leži u činjenici kako će se u njima okupiti stara ekipa koju smo voljeli tijekom svih sedam sezona i dva filma (svaka čast Robertu Patricku, ali one posljednje dvije sezone… nije to bilo to!). Nezamjenjivi David Duchovny kao Fox Mulder i Gillian Anderson kao Dana Scully pod dirigentskom palicom tvorca serije Chrisa Cartera… može li biti bolje? Izgleda da može!

David Duchovny Returns to X-Files – Late Show with David Letterman:

Iako Duchovnyev komentar nismo mogli uzeti zdravo za gotovo, nedugo nakon gostovanja u showu Davida Lettermana i službeno je potvrđeno kako će ikonske uloge u seriji ponoviti Mitch Pileggi i William B. Davis, većini poznatiji kao pomoćnik direktora Walter Skinner i misteriozni Pušač aka Cigarette-Smoking Man aka The Smoking Man aka Cancer Man aka CSM aka C.G.B. Spender. Iako su obojica već u godinama, nisu mogli odbiti još se jednom vratiti seriji koja je od njihovih sporednih likova stvorila svojevrsni kult, a izgleda kako i sam njihov povratak daje naslutiti čime će se nove epizode baviti. Naime, CSM je kao jedan od članova zloglasnog Sindikata bio jedan od ljudi koji su planirali i pokušali provesti kolonizaciju naše planete tako da čim je on prisutan, možemo pretpostaviti kako će se nove epizode baviti upravo vanzemaljcima. S druge strane, kako njegov lik umire u posljednjoj epizodi devete sezone, možda je njegova uloga ipak nešto drugačija… u svakom slučaju, “the truth is out there”!

TAGOVIdana scully David Duchovny dosjei X fox mulder Gillian Anderson pušač serija sf walter skinner x-files

Komentiraj