Film i TV

Oni će ući u legendu

Aside Banners

Potvrđeni glavni glumci sedmog nastavka Star Warsa, ima i iznenađenja

Piše , Objavljeno

Nove vijesti iz Disney-Lucasfilm tabora počele su pristizati gotovo svakog tjedna, a najnovija je definitivno jedna od najvažnijih: imamo glavne glumce!

star wars

Još jedna velika nedoumica oko sedmog nastavka popularnih Zvjezdanih ratova napokon je riješena, pa nakon objave službenog datuma premijere i detalja o samoj radnji, koja se po novom neće oslanjati na fan fiction već će se bazirati isključivo na kanonu šest filmskih prethodnika i animiranih Clone Warsa, sada i službeno imamo imena svih glavnih glumaca, kako onih koji su već glumili u prijašnjim instalacijama, tako i nekih sasvim novih faca.

Javna je tajna da je stara garda u sastavu Mark “Luke Skywalker” Hamill, Carrie “Leia” Fisher i Harrison “Han Solo” Ford, dok trojac u kostimima robota i Wookija čine Anthony Daniels, Peter Mayhew i Kenny Baker. Njima će se pak pridružiti svježa Star Wars lica, među kojima se ističu John Boyega (24), Adam Driver (Girls), Oscar Isaac (Inside Llewyn Davis), Domhnall Gleeson (About Time), Andy Serkis (Gospodar prstenova) i Max von Sydow (lista značajnih uloga ove 85-godišnje legende je preduga, ali u kontekstu valja istaknuti onu Imperatora Minga u Flashu Gordonu). Glavna je nepoznanica jedina djevojka u ekipi, Daisy Ridley, Britanka koja osim par manjih uloga u serijama nije imala neki značajniji uspjeh.

star wars 2

Prilikom ovog velikog otkrivenja, redatelj J.J. Abrams nije zaboravio napomenuti kako je jako uzbuđen zbog ekipe koju je složio, te da jedva čeka početak snimanja kroz nekoliko idućih tjedana. Da, izgleda da je to toi povratka više nema: Star Warsi se ipak snimaju! Tek sada polagano sve to dolazi iz guzice u glavu i sjeda na mjesto, a nadamo se da će nam se sve zlosutne sumnje brzo raspršiti. Drugu lošu trilogiju zaredom jednostavno ne bismo podnijeli…

TAGOVIglumci J. J. Abrams ratovi zvijezda sf star wars

Komentiraj