Film i TV

Orcs vs. Humans

Aside Banners

Potvrđeno je: World of Warcraft film dolazi krajem 2015. godine

Piše , Objavljeno

Nakon mnoštva glasina, traženja producenata i odgađanja, napokon je potvrđeno da je World of Warcraft film dobio zeleno svjetlo za snimanje, a u kina dolazi za dvije godine.

warcraft film

Da, u našu malenu knjižicu must see filmskih naslova definitivno trebamo zapisati 18. prosinca 2015. godine, jer to je dan za koji je predviđena premijera filma radnog naziva Warcraft, temeljenog na mega popularnoj RPG franšizi Blizzard Entertainmenta.

Produkcija bi trebala krenuti već u prvom mjesecu iduće godine i to pod vodstvom Legendary Picturesa, koji već ima iskustva u adaptacijama sličnih formata (300, Dark Knight trilogija). Za redatelja je odabran Duncan Jones (Source Code, Moon), a scenarij piše Charles Leavitt (Blood Diamond), što će reći da se skupila poprilično kvalitetna ekipa, a pravi ćemo sud moći donijeti tek kada se obznani glumačka postava i smjer u kojem bi se priča trebala kretati. Budžet je nekih 100 milijuna dolara, što i nije mnogo, ali vjerujemo da će se iskoristiti na najbolji mogući način.

warcraft film

Podsjetimo, film temeljen na Warcraft svijetu trebao je izaći već 2009. godine, ali su planovi pomaknuti za 2011. Kao najizgledniji redatelj se spominjao Sam Raimi, koji se ipak bacio na snimanje Oza, te je vrlo brzo postalo jasno da niti od te verzije neće biti ništa. Tek nakon što je Jones početkom ove godine ušao u pregovore s producentima, fanovi serijala i fantasyja općenito, mogli su prekrižiti prste i nadati se najboljem, a izgleda da se to i ostvarilo. Sada samo treba pričekati dvije godine…

TAGOVIfantasy legendary orci rpg warcraft warcraft film World of Warcraft WoW

Komentiraj