Film i TV

Please... stop!

Aside Banners

Povratak ljudsko-robotske škvadre: Mark Wahlberg prvi progovorio o novim ‘Transformersima’

Piše , Objavljeno

Još se nije osušila sva pljuvačka sasuta po četvrtom dijelu Transformers serijala, a već je najavljen novi nastavak… i Mark Wahlberg će biti u njemu!

TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTIONŠto jest jest, čak će i fanovi Transformers serijala priznati kako je Age of Extinction bio totalno smeće i jedna velika, naporna CGI reklama bez mnogo smisla, a iako je Michael Bay stvorio ovu multimilijardersku tvornicu novca, postalo je jasno kako je vrijeme da ode. I bome, čovjek je najavio da mu je dosta divovskih robota koji se pretvaraju u razna prijevozna sredstva i šoraju se protiv drugih robota te kako će se sada posvetiti nekim drugim, manjim projektima.

S druge strane, izgleda kako je Mark Wahlberg i dalje zapeo u ovom sosu pošto ima ugovor na nekoliko nastavaka serijala, kako je u nedavnom intervjuu priznao reporterima MTV-a. Čovjek koji je zamijenio Shiu LeBeoufa i utjelovio klasičnog sveameričkog junaka/običnog čovjeka Cadea Yeagera, tako će se pojaviti u barem još jednim Transformersima.

mark wahlberg

Inače, sve su češće glasine da bi se Michael Bay ipak mogao vratiti u redateljsku stolicu petog nastavka, a Wahlberg za to kaže: “Ne mogu govoriti u ime gospodina Baya, ali nešto mi govori da ćemo se uskoro naći na setu!” Tko zna što je time želio reći i je li uopće želio reći išta bitno, ali zna se kako Transformers 5 u kina dolazi 24. lipnja 2016. godine tako da će se njegove proročke riječi vrlo vjerojatno ostvariti jako brzo… barem što se tiče početka snimanja!

TAGOVIblockbuster mark wahlberg michael bay roboti sf spektakl transformers

Komentiraj