Zabava

yessss

Aside Banners

Povratak ‘Povratka u budućnost’, ali ne u obliku kakvom smo očekivali

Piše , Objavljeno

Teško je zamisliti osobu koja nije pogledala trilogiju ‘Back to the Future’ ili nije upoznata s već sada kultnim najkicama koje se same vežu, DeLoreanom, hoverboardom (pravim, ne onim smećem na dva kotača), Docom, Martyjem i ostalom škvadrom. Mogu slobodno reći da je prvih 20 puta uživanja pred ekranom dok traje Povratak u budućnost bilo odlično, ali ostalih 30 puta je bilo ultra-super-fantastično. Čak razmišljam da si večeras opet upalim prvi dio.

Uskoro ćemo imati povratak Povratka u budućnost, ali u nešto drugačijem obliku nego što smo to mogli očekivati. Naime, legenda koja je napravila fantastičan comic ‘One-Punch Man’ i ‘Eyeshield 21’, poznati ilustrator Yusuke Murata, ovaj puta si je visoko zadao ljestvicu dirajući u poznatu trilogiju i odlučio se na ni manje, ni više nego manga verziju Povratka u budućnost! O da, ovo će biti nešto najbolje u zadnjih par godina voljeli vi popularne japanske mange ili ne. Dovoljno je da izguglate ime Yusuke Murata i sve će vam biti jasno. Ikona u comic svijetu. A ispod imate lagano zagrijavanje čisto da si zamislite likove u manga svijetu.

fotka 02

Koliko god bizarno zvučalo, u jednu ruku je fantastično i volimo sve što se tiče kultnih filmova. Nema sumnje da će čika Yusake to napraviti kako spada. ‘One-Punch Man’ je u vrhu na IMDb-u s ocjenom 9,0. A mange volimo, zar ne? Ovo mora biti brutalno dobro! Bob Gale, kreator Povratka u budućnost dao je svoj blagoslov pod uvjetom da radnja mora biti ista, znači nema izmišljanja i noviteta, nego klasika isključivo. Sve isto, samo u manga verziji. Tako da 20. travnja ove godine možete očekivati manga serijal BTTF! Great Scott, pa jedva čekamo!

fotka 01

TAGOVIback to the future manga michael j. fox povratak u budućnost

Komentiraj