Film i TV

Morski tirano-pas

Aside Banners

Čisti trešeraj! Poseidon Rex je tiranosaur koji terorizira seksi plavuše u vodama oceana

Piše , Objavljeno

Godzilla će vjerojatno biti jedan od najvećih kino hitova ove godine, što znači da je za gledanje već spremna i njezina daleko jeftinija i blesavija trash varijanta.

PoseidonRex

Asylum i Syfy već godinama svakih par tjedana na tržište izbace jednu jeftinu, trash verziju nekog od poznatih blockbustera ili, ako scenaristi imaju iznimno plodan dan, slože i nekakav kompleksniji duplić poput Boe protiv Pythona. Cijela se ova industrija promijenila prošlogodišnjim megahitom (dobro, možda malo pretjerujemo, ali da je bio hit u nekim trash okvirima, bio je) Sharknado, koji je pokazao da postoji publika koja uživa u ocvalim bivšim zvijezdama i zvjezdicama, blesavim scenarijima i smiješnim dijalozima, efektima ‘za 5 kuna’ i divovskim čudovištima raznih vrsta i oblika, te dakako, sisama! Poseidon Rex ima sve od toga i mnogo, mnogo više!

Poseidon Rex – trailer:

U ovih minutu i pol nismo uspjeli primjetiti niti jednu manu, osim možda činjenice da plavušica (Anne McDaniels) nosi kupaći kostim koji previše pokriva. Smanjite to ljudi, smanjite… ne gledamo ove filmove zbog dramaturgije i teške egzistencijalne problematike. Uglavnom, priča je klasik trash čudovišnog soft porn horor žanra – potkategorija prapovijesnih životinja koje su ostale zarobljene ispod oceana i samo čekaju da ih netko oslobodi. Pa kaže: negdje oko Belizea, lovac na blago opakog moćnog imena, Jackson Slate (Brian Krause), mora iz dubine oceana izvući blago davno potopljenog španjolskog broda, no usput budi gotovo neuništivo, drevno čudovište koje prijeti uništenjem čovječanstva, a zapravo se radi o…  tiranosauru koji pliva?!

Poseidon-Rex

Ako ova beštija ne šiba lasere iz očiju ili prdi ubojiti sarin, ne znamo što je točno toliko opasno u malo nabrijanijem tiranosauru, ali su scenaristi vjerojatno smislili način kako to upakirati kao nešto uistinu ozbiljno. Kako bismo pohvatali iznimnu kompleksnost Poseidon Rexa, od velike će pomoći biti glavna zvijezda, Brian Krause, koji je glumio u takvim hitovima poput serije Charmed i dvije tisuće filmova za koje nikad niste čuli. Ovaj instant trash klasik je vjerojatno već na policama svih boljih ‘apoteka’, tako da… navalite!

TAGOVIakcija dinosaur niskobudžetni parodija poseidon rex trash

Komentiraj