Zabava

besplatna projekcija

Aside Banners

Inspirirajte se dokumentarcem PressPausePlay sutra u kinu Europa

Besplatna projekcija nagrađivanog dokumentarca organizirana je u sklopu 'globalnog zagrijavanja' za Sudnji Dan, festival kreativnih komunikacija koji će se održati 1. listopada.

Piše , Objavljeno

Svjetski doku-hit PressPausePlay u zagrebačko kino Europa dovode festival kreativnih komunikacija Sudnji Dan, te domaća reklamna agencija Imago i Projektil. PressPausePlay postavlja pitanje donosi li digitalna revolucija nesputanu kreativnost ili masovnu prosječnost, dok na to pitanje pokušavaju odgovoriti poznati kreativci poput Billa Drummonda, Mobyja, Robyn i drugih.

Sudnji dan

Sudnji dan

Ulaz na projekciju je besplatan, a nakon filma u predvorju kina Europa bit će i mjuze za koju će se pobrinuti DJ Itch, a koja će poslužiti kao soundtrack za filmom inspiriranu kreativnu raspravu… ili ničim opterećenu zabavu, kako vam drago.

Ova projekcija savršena je najava za Sudnji Dan . Ne, to nije dan kada sudovi slave svoj praznik, nego se radi o drugom po redu festivalu kreativnih komunikacija na kojemu će se nagrađivati najbolji kreativci u kategorijama kao što su dizajn, copywrite, režija, fotografija i slično. Sudnji Dan održat će se 1. listopada u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, a o sudbini 600 prijavljenih radova iz područja tržišnih komunikacija i oglašavanja odlučivat će stručni žiri kojeg čini čak 175 članova.

TAGOVIdokumentarac dokumentarni-film Imago PressPausePlay Projektil sudnji dan

Komentiraj