Film i TV

Došao je i taj dan...

Pripremite se za smak svijeta, stižu nam novi nastavci ‘Pune kuće’

Piše , Objavljeno

Jedna od najomraženijih i najobožavanijih trash humorističnih serija svih vremena mogla bi dobiti nove nastavke, a radnja bi se vrtjela oko likova koje nitko ne želi gledati!

full houseOd 1987. do 1995. godine američka je TV kuća ABC emitirala humorističnu seriju Full House, teški trash koji se bavio čudnim odnosom samohranog oca, brata njegove pokojne žene i prijatelja iz djetinjstva koji svi zajedno žive pod istim krovom i odgajaju njegove tri djevojčice. Iako je serija s vremenom stekla kultni status među ljubiteljima loših TV proizvoda, većini se gledatelja digne kosa na glavi na sam spomen “onkl” Joeya ili Jesseja, a da ne govorimo o iritantno preforsiranoj dobričini Dannyu Tanneru kojega glumi vjerojatno jedan od najluđih i najbizarnijih likova u Hollywoodu, Bob Saget. Upravo je zato malo tko mogao predvidjeti kako bi se Full House mogao ponovno naći na malim ekranima, no pošto proživljavamo reboot renesansu, sada je i to jako velika mogućnost!

kimmyNaime, Netflix je trenutno u pregovorima za snimanje 13 epizoda serije radnog naziva Fuller House, koja bi bila svojevrsni spin-off originala fokusiran na likove D.J. Tanner (Candace Cameron) i njezine najbolje frendice, iritantne Kimmy Gibbler (Andrea Barber). Glavni je producent ovog projekta navodno sam John Stamos (u originalu igrao Jesseja Katsopolisa) koji bi se trebao pojaviti i u seriji kao jedan od sporednih likova, što se očekuje i od ostatka originalne postave. Hoće li ovaj projekt doživjeti sudbinu Dosjea X, Twin Peaksa i sličnih serija koje nakon 20 godina dobivaju novu priliku da zasjaju, vidjet ćemo vrlo skoro, a jedino nas je strah kako nove epizode Pune kuće (tojest, Punije kuće) nisu posljednji predznak nadolazeće apokalipse!

TAGOVIbob saget full house humoristična serija puna kuća serija sit com

Komentiraj