Film i TV

Mračno kao duša političara

Aside Banners

Prljavo, mračno i neodoljivo: Vani je prvi teaser za drugu sezonu ‘True Detectivea’

Piše , Objavljeno

Vrući asfalt Los Angelesa je možda zamijenio sparne močvare Louisiane, ali mračne ljudske duše i njihove prljave tajne nas ponovno dočekuju u novoj sezoni True Detectivea.

true 2O hit seriji True Detective stvarno ne treba trošiti puno riječi jer je rečeno sve što je trebalo biti rečeno. Izvrsno napisanih, kompaktnih osam nastavaka pod kreativnim vodstvom Nica Pizzolatta uz atmosferičnu režiju Carya Fukunage te fantastične uloge Woodya Harrelsona i Matthewa McConaugheya su stvorili instant kult, a već prije nego što smo odgledali prvu sezonu, križali smo prste u nadi kako će biti i novih nastavaka. Pizzolatto bome nije ljenčario pa se odmah prihvatio rada na drugoj sezoni, za glavnu je temu uzeo novu mračnu priču i angažirao vrhunske glumce koji bi to trebali isfurati u stilu neponovljivog Rusta Cohleja, a evo i prvih kadrova koji dokazuju kako nas čeka prava poslastica!

True Detective – teaser:

Korumpirane, sadističke južnjačke političare i vjerske autoritete u drugoj sezoni zamjenjuju korumpirani policajci, detektivi i suci šireg područja Los Angelesa koji su nekako umiješani u brutalno ubojstvo otkriveno od strane murjaka Paula Woodrugha (Taylor Kitsch), kojem u rješavanju zločina pomažu detektivka Ani Bezzerides (Rachel McAdams) i detektiv Ray Velcoro (Colin Farrell), a negdje će se pokušati ugurati i bukva Vince Vaughn kao kriminalac Frank Semyon. Naravno, svi će oni imati hrpu osobnih problema, ovisnosti i nesređenih međuljudskih odnosa, a uz malo krvi, nasilja i napetice, uopće ne sumnjamo kako će se svaka epizoda čekati na rubu stolice! Prve dvije epizode je režirao Jeremy Lin (Fast and Furious 6), a početak prikazivanje se očekuje već 21. lipnja.

TAGOVIcolin far Druga sezona kriminalistička serija nic pizzolatto true detective vince vaughn

Komentiraj