Igre

Nismo još niti četvorku odigrali

Aside Banners

Procurile informacije kako se već radi na ‘Falloutu 5’, Bethesda i dalje šuti

Piše , Objavljeno

Nismo još skupili niti 10 soma čepova u Falloutu 4, a već nam stižu najave o idućem nastavku. Istina, neprovjerene, ali gdje ima dima…

fallout 4Fallout 4 je svakako jedan od najvećih hitova prošle godine, a već sada možemo reći i najprofitabilnija igrica koju je Bethesda ikada izdala. Legendarni studio koji stoji iza ponajboljih RPG serijala svih vremena, Elder Scrollsa i Fallouta, poznat je po tome što radi uistinu vrhunske igre (dvojbene grafike) koje svojim inovacijama i opsegom svakom novom edicijom pomiču granice, a cijena koju zbog toga moraju platiti jest za fanove neizdrživo dug period samog razvoja. Za Elder Scrolls im tako treba barem pet godina, a razmak između Fallouta 3 i Fallouta 4 je bio mučnih sedam (iako su u međuvremenu presjekli izvrsnim Fallout: New Vegasom). Očekivalo se kako će takva situacija biti i sa petom epizodom, ali neoprezni se netko izlanuo i zatitrao srčeka svakog fana.

fallout

Riječ je o glumcu Ryanu Alosiu, koji u Falloutu 4 daje glas Deaconu, a koji je u odgovoru jednom fanu na Instagramu nesmotreno odao kako je Bethesda već počela s pred-produkcijom Fallouta 5. Naravno, netko ga je upozorio kako se izlanuo na što je Ryan odmah izbrisao objavu, ali svi znamo kako je dovoljno da nešto na internetu bude barem 10 sekundi da netko opali screenshot i podijeli s ostatkom svijeta. Bethesda se naravno nije oglasila, ali znalci tvrde kako je vrlo vjerojatno kako ono što Ryan priča drži vodu. Svaka kompanija želi zaraditi još love na valovima svoje prijašnje uspješnice, a uz masu DLC-a za Fallout 4 koji nam tek stižu, logično je da pripremaju i idući nastavak. Na žalost, ako je sve to istina, Fallout 5 će vrlo vjerojatno koristiti isti, pomalo zastarjeli grafički engine i svejedno ćemo morati pričekati barem godinu dana, ali nema veze… novih nastavaka ovog serijala nam nikada nije dosta!

TAGOVIbethesda fallout fallout 5 igrica PC produkcija rpg

Komentiraj