Film i TV

Optimistični smo

Aside Banners

Procurile prve fotke sa seta Star Wars: Episode VII, fanovi (da, mi) oduševljeni viđenim

Piše , Objavljeno

Sve vezano uz Star Wars: Episode VII drži se u strogoj tajnosti, pa nam baš i nije sasvim jasno čak 40-ak fotki sa seta koje su jučer “procurile” na TMZ.

star wars 4

Proteklih je godinu dana bilo uistinu turbulentno za fanove najveće svemirske opere svih vremena. Prvo je Disney kupio LucasFilm, zatim je najavljeno snimanje sasvim nove trilogije i hrpe samostalnih Star Wars filmova, pa je kao redatelj Epizode VII odabran J. J. Abrams, da bismo prije nekoliko tjedana dobili i glavne glumce novog serijala. Sljedeći bi prirodni korak bio izbacivanje teaser trailera, ali u međuvremenu su nekim čudnovatim čudom do TMZ-a jutros “procurile” prve fotke sa seta, koje više od svega do sad pokazuju što možemo očekivati u novim nastavcima.

star wars 1

Pošto scene koje se trenutno snimaju u Abu Dhabiju prikazuju Tatooine, jasno je da je ambijent pustinjski, a svakog će pravog fana razveseliti činjenica kako na setu ima mnošto rekvizita, kostima, pravih vozila i građevina, pa čak i divovskih čudovišta, što je uistinu osvježenje nakon pretjeranog CGI bombardiranja u drugoj trilogiji. To je očito još jedan znak da se Abrams želi vratiti korijenima i onome što je tata Lucas radio u prva tri nastavka, a svakom smo novom viješću sve zagrijaniji i optimističniji u vezi ovog nesumnjivog megahita, koji će naša kina pogoditi u prosincu iduće godine.

star wars 6 star wars 5 star wars 3 star wars 2Ostatak fotki možete pogledati na TMZ stranici.

Osim fotki s pustinjskog seta, procurile su i fotke iz produkcijskog studija u Velikoj Britaniji iz kojih stručnim okom i zagrebavši na dno naše kace znaja o Star Wars serijalu, zaključujemo kako se u sedmoj epizodi pojavljuje i Millenium Falcon. I ovdje se radi o TMZ ekskluzivi, setu od čak 22 fotografije.

millenium-falcon-1

millenium-falcon-2

TAGOVIdisney fotke sa seta J. J. Abrams ratovi zvijezda star wars

Komentiraj