Film i TV

It's Arrested Development

Aside Banners

Producent ‘Arrested Developmenta’ slučajno otkrio kako se radi na novoj sezoni kultne serije

Piše , Objavljeno

Rijetko koja serija u nama može izazvati toliko euforije kao Arrested Development, pogotovo kada dobijemo neočekivanu potvrdu kako se radi na novoj sezoni!

arrested developmentTri sezone kultne humoristične serije Arrested Development su bile sasvim dovoljno da nam se njezini osebujni likovi zavuku pod kožu i ne postanu nekakve bezvezne karikature samih sebe. Ipak, fanovi su htjeli još pa smo 2013. godine dobili četvrtu sezonu… i bijaše dobro! No, kako to obići ljudskoj prirodi, daš čovjeku prst, a on odmah krene na ruku pa su na takav način postupili i obožavatelji dogodovština obitelji Bluth, željni novih nastavaka svoje omiljene serije. Nešto se šuškalo, glavešine Netflixa su izražavale svoju nadu kako će se to dogoditi, ali nitko nije spominjao ništa konkretno…

B.S. Report – podcast:

Barem ne do gostovanja jednog od izvršnih producenata serije Briana Grazera na podcastu B.S. Report, gdje je čovjeku naizgled sasvim slučajno izletjelo (od negdje 23. minute) sljedeće: “Radimo novih 17 epizoda, zato pratite što će se događati s Arrested Developmentom!” Šteta što domaćin Bill Simmons nije dorastao zadatku pa se prešaltao na drugu temu umjesto da uđe malo dublje u detalje, ali kada izvršni producent kaže ovako nešto, sasvim je jasno kako se opasno kuha, makar nitko još uvijek nije službeno potvrdio istinitost ovih tvrdnji. Neka ih, polako… treba skupiti svu tu legendarnu ekipu koja se razletjela na 100 različitih projekata, a nije lako složiti niti scenarij dostojan ovako kultne serije. Ipak, usudimo li se sanjati kako će nas Job zabavljati svojom magijom već 2016. godine?!

TAGOVIArrested Development humoristična serija kult najava Netflix serija

Komentiraj