Zabava

Aside Banners

Profesija: model slash glumica

Idesh! vam predstavlja deset najuspješnijih model slash glumica ...ili još jedan očajno providan razlog zbog kojeg stavljamo fotke zgodnih žena.

Piše , Objavljeno

Prije nego su krenule trnovitim putem glumačkog poziva, ovih deset djevojaka / žena / baka nosile su krpice po modnim pistama diljem svijeta. Idesh! vam predstavlja deset najuspješnijih model slash glumica. Ili kako bi u podtekstu trebalo pisati:očajno providan način postanja fotografija zgodnih žena.

Maggie Q

Maggie Q

Maggie Q

Probijanje leda:Iako je prije dolaska u Hollywood glumila u nekoliko sumnjivih filmova, poput «Model From Hell» prva prava američka uloga je u trećem nastavku «Nemoguće misije»
Uloga za pamćenje:Iako smo odgledali samo četiri njena filma, odluka je pala na “Balls Of Fury”, ako ništa drugo zbog toga što nam je film urnebesan, pogotovo nakon trećeg gledanja.
Životopis:Gen-X Cops 2, Mission:Impossible III, Die Hard 4.0, The Counting House

Elle MacPherson

Elle MacPherson

Elle MacPherson

Probijanje leda:Umjetnica nekoć znana kao «The Body» za ulogu u «Sirenama» nabacila je tridesetak kilograma viška, samo da bi cijeli film potpuno gola parodirala pored Hugh Granta.
Uloga za pamćenje:Iskreno, niti jedna. Ali žena izgleda toliko dobro da svako njeno pojavljivanje na ekranu, bilo kao Joeyeva cimerica u «Prijateljima» ili u onom užasu «Batman i Robin» dovoljno je za uzdisanje muškog dijela redakcije.
Životopis:Jane Eyre, Sirens, Batman & Robin, The Mirror Has Two Faces

Bridget Moynahan

Bridget Moynahan

Bridget Moynahan

Probijanje leda:Iako nas je prije «Coyote Ugly» počastila pojavljivanjem u neka tri nebitna filma, kao i ulogom Bigove zaručnice u «Seks & The City» nama je u prvo u sjećanju ostao onaj njen ples na šanku i polijevanje cugom.
Uloga za pamćenje:Trebalo nam je nekoliko sati vijećanja, no onda smo se ipak odlučili za onaj triler s Al Pacinom i Collinom Farrellom imena «Recruit» kada spašava glavnog junaka. Iako je sumnjive kvalitete. Film mislimo.
Životopis:Prey, Lord of War, I Robot, The Recruit, The Sum Of All Fears, Coyote Ugly

Andie MacDowell

Andie MacDowell

Andie MacDowell

Probijanje leda:Prva uloga bila je uz Christophera Lamberta u jednoj verziji Tarzana, no nama će u sjećanju najviše ostati kao prevarena žena u klasiku Stevena Soderbergha «Sex, lies & videotapes».
Uloga za pamćenje:Iako nam na živce idu one njene reklame za kozmetičke proizvode, žena iza sebe ima impresivnu glumačku karijeru jer je glumila Wendersu, Altmanu, no ipak, za povijest ostati će «Groundhog Day».
Životopis:The End of Violence, Groundhog Day, Four Weddings and a Funeral, Short Cuts

Rebecca Romijn

Rebecca Romijn

Rebecca Romijn

Probijanje leda:Kad se udala za Johna Stamosa, čovjek je nestao s ekrana, a ona se pokazala kao idealnom za ulogu gipke, ubitačne i «u uskom trikou» Mystique.
Uloga za pamćenje:Nažalost u X-Menu uživamo jedino u njenom tijelu, a u kompletnom paketu mogli smo ju vidjeti i više-manje solidnom trileru Briana DePalme «Femme Fatale» uz Tončija Banderasa.
Životopis:X-Men, Femme Fatale, Godsend, The Punisher, Ugly Betty

Famke Janssen

Famke Janssen

Famke Janssen

Probijanje leda:Jebežljiva, pohlepna, smrtonosna i neodoljiva do boli Xenia On-A Topp u jednom od gorih James Bondova svih vremena «Golden Eye», što smo joj priznali i u tekstu o Bondovim djevojkama.
Uloga za pamćenje:Jean Grey a.k.a Phoenix, jedna od najmoćnijih mutanata iz serijala X-Men, mada svako novo gledanje «Faculty» vraća sjećanje na bolne srednjoškolske dane.
Životopis:The Gingerbread Man, X-Men, Hide And Seek, Nip/Tuck, House on Haunted Hill

Milla Jovovich

Milla Jovovich

Milla Jovovich

Probijanje leda:S 13 glumila je u erotskom trileru Zalmana Kinga «Two Moon Junction», no tek je ulogom u «Return To The Blue Lagoon» uočena od strane Luca Bessona.
Uloga za pamćenje:Zašto spominjemo Luca Bessona? «Peti Element» Leeloo. Iako ako bi pitali Setta to svakako bio «Kuffs» s Christianom Slaterom. A tek Alice u «Resident Evilu»….
Životopis:Osim već spomenutih. Dazed and Confused, Ultraviolet, Zoolander, He Got Game, The Million Dollar Hotel

Cybill Shepherd

Cybill Shepherd

Cybill Shepherd

Probijanje leda:Prije skoro četrdeset godina u klasiku Petera Bogdanovicha «The Last Picture Show», koji je pak zbog nje ostavio ženu i djecu.
Uloga za pamćenje:Iako bi ovo ne bi trebali priznati, nama je «Moonlighting» ili po naški «Slučajni partneri» bila super serija kad smo bili mali. I da, žena je glumila u «Taksistu» i «Texasvilleu».
Životopis:Daisy Miller, Special Delivery, Alice, The L Word

Kim Basinger

Kim Basinger

Kim Basinger

Probijanje leda:Nitko nikada nije učinio nošenje šešira i skidanje istog toliko seksi, kao dotična, bivša gospođa Baldwin u «9 ½ Weeks». I još ona scena s frižiderom….
Uloga za pamćenje:Oscar za ulogu Lynn Bracken u jednom od ponajboljih filmova devedesetih, preradi sjajne knjige Jamesa Ellroya «L.A. Confidential».
Životopis:Batman, Blind Date, 8 Mile, Cool World, The Getaway, The Real McCoy

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Probijanje leda:Mislim da nije bilo muškarca, žene, psa, mačke, koji se nije zaljubio u njeno prvo pojavljivanje u filmu «Maska». Ajde priznajte da je i vama otpala čeljust kao i Jim Carreyu.
Uloga za pamćenje:Između princeze Fione u «Sherku» i Mary u «Svi su ludi za Mary», odluka je pala na film gdje je izgledala kao da ju ispljunuo kit. Naravno, radi se o «Biti John Malkovich».
Životopis:My Best Friend’s Wedding, A Life Less Ordinary, Very Bad Things, Any Given Sunday, Charlie’s Angles, Vanilla Sky, Gangs Of New York

TAGOVIAndie MacDowell Bridget Moynahan Cameron Diaz Cybill Shepherd Elle MacPherson Famke Janssen film glumice Kim Basinger Maggie Q milla jovovich Rebecca Romijn

Komentiraj