Film i TV

Mmmmmm, zooooombi...

Aside Banners

Trailer nove sezone The Walking Dead otkriva da će biti… FAKJEA!

Piše , Objavljeno

Kroz tri protekle sezone serije Walking dead nagledali smo se mnogo glupih poteza, dosadnih međuljudskih odnosa i nezainteresiranih zombija. Sada je vrijeme za malo akcije!

the walking dead

Nemojte nas shvatiti krivo, volimo mi dramu i elemente pravih psiholoških zavrzlama, no od serije u kojoj su glavni negativci zombiji, ponekad poželimo i malo više zombija! Sukoba između članova malene grupice preživjelih i dalje će biti, ali ovoga puta će njihov relativno siguran zatvorski dom ozbiljno ugroziti neumorna vojska nemrtvih, a kako se čini, biti će tu i izdaje u vlastitim redovima. AMC je na svom Comic Con panelu pustio ekskluzivni trailer od četiri minute, koji prilično vjerno boji sliku onoga što nas čeka u novoj sezoni.

The Walking Dead season 4 promo trailer:

Premda je serija i dalje jedna od najgledanijih i najpopularnijih u Americi (a i svijetu), sve češći su komentari kako se zapravo ništa bitno ne događa, već iz epizode u epizodu gledamo pretakanje iz šupljeg u prazno. Zato su se scenaristi primili posla i ovoga nam puta predstavili više akcije, više trilera i više drame, neke opake zombi napasnike i još opakije preživjele. Daryl već čisti svoj samostrel, a mi ćemo premijeru četvrte sezone morati pričekati do 13. listopada.

TAGOVIserija The Walking Dead zombi zombie zombiji

Komentiraj