Film i TV

Seks sa vanzemaljcima

Aside Banners

Prvi pogled na Extant, novu SF seriju s Halle Berry i Goranom Višnjićem u glavnim ulogama

Piše , Objavljeno

Uz atraktivnu glumačku postavu i zanimljivu SF priču, Extant se može pohvaliti i produkcijom velikog Stevena Spielberga, tako da nema razloga da joj ne damo šansu.

extant 1

Sjećate li se vremena kada bi Goran Višnjić svakih par mjeseci došao natrag u Hrvatsku i po regionalnim se tabloidima hvalio životom u SAD-u? Zadnjih je godina takve posjete sveo na minimum, a ako njegova nova serija uspije zakačiti publiku i pokaže se kao kvalitetan i zanimljiv SF kakvim se reklamira, možda starog Višnju više nikada ne vidimo u našoj lijepoj domovini.

Extant je nadolazeća ljetna SF serija kuće CBS, a glavna je zvijezda nesumnjivo zgodna Halle Berry (sorry Gorane, ali dame imaju prednost). Jedan od producenata je i veliki Steven Spielberg, a iako on u današnje vrijeme svoje ime kači na svaki drugi filmski ili TV projekt koji dolazi iz SAD-a, ovaj bi put mogao ubosti u pravo mjesto. Evo i prvog pogleda na seriju koja će nas (valja) zabavljati kroz par nadolazećih mjeseci…

Extant – trailer:

Priča se vrti oko astronautkinje Molly Watts (Halle Berry), koja se nakon 13 mjeseci provedenih na solo-misiji u svemiru, napokon vraća na Zemlju, gdje ju čekaju muž John (Goran Višnjić) i sinčić Ethan (Pierce Gagnon). No, Molly uskoro počinje primjećivati neobične pojave na svom tijelu, te saznaje da je trudna. Tko je otac? Nitko drugi nego vanzemaljski entitet koji ju je posjetio tijekom njezine svemirske misije, oplodio ju i sada čeka dok se maleni hibrid ne rodi i prouzrokuje istrebljenje čovječanstva. Barem ako je suditi po vizijama malog čudaka Ethana.

Zvuči zanimljivo, a uz našeg sina Gorana i vrlo veliku mogućnost da će se negdje potkrasti koja Berry bradavica, sigurno ćemo joj dati šansu 2. srpnja, kada je i službena premijera.

TAGOVIextant goran višnjić halle berry serija sf steven spielberg

Komentiraj