Film i TV

Grizemo u Velikoj jabuci

Aside Banners

Prvi poster za ‘Fast 8’ potvrđuje: Vin Diesel i ekipa osvajaju New York!

Piše , Objavljeno

Možda je malo teško za povjerovati, ali Fast and Furious franšiza je dogurala do osmog nastavka,a nakon Los Angelesa, Rio de Janeira, Londona, Tokya i Abu Dhabija, bijesne će se makine sada voziti po New Yorku!

vinKada ti sedmi nastavak franšize zaradi preko 1,5 milijardi dolara diljem svijeta, znaš da moraš snimiti i osmi nastavak! A znali smo to i mi, pa je tako već i prije premijere Furious 7 bilo jasno kako to nije kraj Dominica Toretta i njegovih prijatelja, unatoč tome što je nesretnim smrtnim slučajem serijal ostao bez Paula Walkera. Pretprodukcija osmog dijela je krenula vjerojatno odmah nakon prvog vikenda u kinima, a počelo se naveliko pričati i o mogućim spin-offima. Hoće li od toga biti išta ili ne, vidjeti ćemo u narednim mjesecima, ali sada smo dobili prvi (ne)službeni poster za film kojem će naslov očigledno biti Fast 8.

A photo posted by Vin Diesel (@vindiesel) on

Plakat je na svoj Instagram profil postavio jedan od producenata i glavna zvijezda filma, Vin Diesel, te je time potvrđeno kako se radnja seli u New York. Tagline filma je New Roads Ahead iliti Nove ceste su pred nama, a radi se o još jednoj posljednjoj poruci preminulom Walkeru. O radnji filma se za sada ne zna ništa, a izgleda kako će ga režirati F. Gary Gray, koji je obavio izvrstan posao na Straight Outta Compton. Skreće li se to malo više na dramske elemente? Nadamo se da ne, jer u New Yorku stvarno ima dovoljno prostora za totalno bolesne i nerealne vratolomije kakve od ovog serijala i očekujemo! U svakom slučaju, vidjeti ćemo “već” 14. travnja 2017. godine!

TAGOVIfast 8 fast and furious New York Paul Walker vin diesel

Komentiraj