Film i TV

Daddy needs to express some rage...

Aside Banners

Prvi službeni Deadpool trailer je sve ono što smo priželjkivali… i više!

Piše , Objavljeno

Poput ljetnog se šumskog požara svijetom širi pomama za Deadpoolom, nesvakidašnjem i samo malom broju ljudi omiljenom junaku koji bi u svijet superjunačkih filmova trebao napokon donijeti nešto novo!

deadpoolVrlo je velika vjerojatnost da do prije godinu dana niste znali niti tko je Deadpool niti što radi, a još je veća vjerojatnost da sada jedva čekate da ovaj film dođe u kina. Istina, radi se o relativno mladom “superjunaku” koji je svoj proboj među mase do sada tražio putem igrica i katastrofalnog segmenta u katastrofalnom X-Men Origins: Wolverineu, pa tako nije niti imao previše šanse pokazati se svijetu, a niti Marvel ga nije gurao jer svakako nije toliko profitabilan kao neki drugi njihovi proizvodi. Štoviše, sve što Deadpool predstavlja je dijametralno suprotno kapitalističkom izvlačenju para, pa je tako bila prava muka nagovoriti glavešine da ipak snime njegov samostalni film… ali eto, ipak ćemo ga uskoro gledati!

Priča o bivšem specijalcu Wadeu Wilsonu (Ryan Reynolds), koji oboli od raka te dobije šansu za novim životom putem istog onog postupka koji je od Logana stvorio Wolverinea da bi se stvari opako zakomplicirale, izazvala je ogromnu pažnju na nedavno održanom Comic Conu u San Diegu, a iako je tamo bio prikazan i prvi službeni trailer, studio ga nije želio odmah pustiti na YouTube. Gadovi! Zato su prije dva dana izbacili ovu genijalnu najavu iliti teaser za trailer, nešto što nam inače pije krv i diže tlak na 2930, ali ovaj je put pogodilo ravno u sridu…

Deadpool – teaser trailer:

Samo je taj video skupio gotovo 10 milijuna pogleda u dva dana, što je više nego mnogi blockbusteri (tipa Fantastic Four) dobiju za cijelog svog vijeka, što je jasan znak koliko je veliki buzz oko ovog filma. Lajavi i smrtonosni Deadpool očigledno ima itekako veliku (potencijalnu) publiku, a ona će sigurno postati veća čim se ovaj prvi službeni trailer proširi internetom.

Deadpool – trailer:

O da, prekrasan je! Krvav, brutalno politički nekorektan, bezobrazan i urnebesno smiješan, ali s određenom dozom osjećajnosti i patosa. Naravno, ne nedostaje niti onog zbog čega je ovaj junak svjetski poznat, a to je fantastično stilizirano razbijanje četvrtog zida, a posebno smo se nasmijali na meta foru o tome kako “ne želi imati zeleno niti animirano odijelo“, čime Reynolds jasno aludira na svoje prijašnje neuspješne pokušaje igranja stripovskih junaka. Mi smo bili zagrizli čim se pojavila prva vijest o ovom filmu, sada se već debelo bacakamo po vodi, a vjerujemo kako ćemo konačno ulovljeni biti već 12. veljače 2016. godine, kada film dolazi u kina!

TAGOVIdeadpool marvel ryan reynolds strip superjunak

Komentiraj