Film i TV

Možda bude dobro?

Aside Banners

Prvi teaser za ‘Blade Runner 2049’ je vani, a mišljenja su podijeljena

Kada se rade nastavci 30 godina starih klasika, nitko nije previše optimističan, ali novi bi Blade Runner morao biti barem dobar film!

Piše , Objavljeno

Nekako se sve to dogodilo jako brzo: od prvih nagađanja kako bi se mogao snimati nastavak kultnog Blade Runnera, preko neprovjerenih informacija da će u njemu svoju ulogu reprizirati Harrison Ford, pa sve do prvih fotki i concept artova koji su nam izazivali nekontrolirano slinjenje. I sada, odjednom, teaser trailer! Nismo se niti okrenuli, a Blade Runner 2049 je već postao realnost i sada nam samo slijedi hibernirati skoro godinu dana da ga napokon i vidimo. Pa evo, bacimo oko na djelić onoga što nas čeka.

Blade Runner 2049 – teaser trailer:

Iako se većina slaže kako ovo za sada izgleda na tragu onoga što je Ridley Scott isfurao u originalu, ima i onih kojima smeta tranzicija iz mračnog i prljavog Los Angelesa u nekakvu daleku, narančastu oazu. Ali teaser je teaser, pa nećemo previše suditi, već ćemo vjerovati Denis Villeneuveu i njegovoj maestralnosti. Što se tiče same priče, radnja se događa 30 godina nakon prvo dijela i prati lovca na replikante imena Officer K (Ryan Gosling) koji pokušava rasvjetliti neke tajne tog svijeta budućnosti i u procesu pronalazi Ricka Deckarda (Harrison Ford). A onda… ufff, jedva čekamo 6. listopad 2017. godine da vidimo. Nadamo se kako će nam vrijeme do tada skratiti kratki domaći SF film i hommage originalnom Blade Runneru, Slice of Life, o kojem ćemo opširnije pisati vrlo skoro!

TAGOVIBlade Runner blade runner 2049 denis villeneuve harrison ford replikant ridley scott ryan gorsling slice of life teaser

Komentiraj