Zabava

Navučeni na osjećaj

Aside Banners

Prvi teaser za ‘Guardians of the Galaxy Vol.2’ ne pokazuje mnogo, ali uživamo u svakoj njegovoj sekundi

Guardians of the Galaxy je bio jedno od najvećih iznenađenja već usmrđenog superjunačko-stripovskog svijeta, a nastavak bi ga mogao čak i nadmašiti.

Piše , Objavljeno

Ostali smo poprilično iznenađeni kada smo 2014. godine odgledali Guardians of the Galaxy jer se radilo o materijalu o kojem većina nije znala gotovo ništa, a ispao je jedan od najboljih, najoriginalnijih i najzabavnijih superjunačko-stripovskih filmova u posljednjih 20 godina te Marvelu i bilo kakvoj konkurenciji dokazao da su se gledatelji pomalo zasitili dobro poznatih lica, njihovih moći i spašavanja svijeta te žele vidjeti nešto svježe. A kada već složiš tako dobar film, naravno da mu brzo mora slijediti nastavak, pa je James Gunn svoj nedavno i snimio. Guardians of the Galaxy Vol.2 je u procesu teške i mukotrpne postprodukcije, ali smo ipak dobili prvi teaser, tek toliko, da nam se malo otvori apetit.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 – video:

Na žalost, nema se tu što previše za vidjeti, a pogotovo poloviti eventualne detalje priče, ali iz onoga što već znamo i što smo mogli zamijeniti ipak smo već spremni donijeti neke pretpostavke. Izgleda tako da će Nebula (Karen Gillan) postati partnerica Guardiansa, kao i Yondu (Michael Rooker), a vidimo i prve kadrove Baby Groota u “akciji”. Također, veliki komad radnje će se po svemu sudeći odvijati u šumama žive planete Ego (koju “glumi” Kurt Russell), a neće izostati niti akcije niti humora, barem po ovoj simpatičnoj interakciji između Star-Lorda (Chris Pratt) i Draxa (Dave Bautista). U svakom slučaju nam se sviđa, ali pričekati ćemo i prvi službeni trailer da malo konkretnije vidimo tko i što, jer 5. svibnja 2017. godine se sada čini jaaaako daleko…

TAGOVIchris pratt Guardians of the Galaxy guardians of the galaxy vol.2 james gunn marvel star-lord teaser

Komentiraj