Film i TV

Sixth season is coming!

Aside Banners

Prvi teaser za šestu sezonu ‘Game of Thronesa’ podsjeća na prijašnje horore i najavljuje novog junaka

Piše , Objavljeno

Tek smo se pomirili sa šokovima prošle sezone, a ekipa Game of Thronesa nam već sprema nova iznenađenja. Četvrti mjesec is coming!

gotNećemo trošiti previše riječi na uvod, ali ćemo odmah istaknuti ono očito, a to jest kako sve nakon ove rečenice, uključujući i sam teaser, predstavlja veliki spoiler pa svatko tko nije gledao Game of Thrones ili barem njegovu posljednju sezonu može otići dok još ima vremena. Svi ostali znaju što mogu očekivati, počevši od višemjesečnih dvojbi oko sudbine Jona Snowa, koji je, sudeći po prvom posteru i ovoj kratkoj najavi, očigledno itekako živ. U nekom obliku. Jeeeej! Uglavnom, dosta priče, ajmo mi na teaser.

Game of Thrones – season 6 teaser:

Naravno, kako se radi o teaseru, ne možemo očekivati neki spektakularni novi materijal, ali ipak se iskristaliziralo nekoliko tragova. Prije svega, mnogo nam govori moćni glas Maxa von Sydowa koji “glumi” Trookog Gavrana, a koji priča o prošlosti i onome što jest i što će biti dok nam se pred očima izmjenjuju slike ubojstva Jona Snowa, odrubljivanja glave Neda Starka, horora na Crvenom vjenčanju, trovanja kralja Joffreya, oslijepljivanja Arie Stark, gubitka ruke Jamieja Lannistera i kaosa koji izazivaju zmajevi i White Walkeri. Sve završava kadrom Brana Starka koji kaže: “Nemaju pojma što će se dogoditi.”, što je potpuno istinito pošto nove knjige još nisu vani, a od Game of Thronesa smo navikli na svakakve lude pizdarije. Uglavnom, travanj je jako blizu, pa ćemo vidjeti što ima novoga u zemlji Westeros.

TAGOVIfantasy Game of Thrones George R.R. MArtin Igra prijestolja jon snow

Komentiraj