Film i TV

Malo britanskog humora

Aside Banners

The World’s End: ekipa koja nam je dala Shaun of the Dead ponovno na okupu

Piše , Objavljeno

Nekada jednostavno treba prepustiti Britancima da rade ono u čemu su najbolji: crnohumorne komedije. A tek kad vidite koja ekipa je radila ovaj film….

the-worlds-end-01 Komičarski dvojac Simon Pegg i Nick Frost, pod vodstvom redatelja Edgara Wrighta, donio nam je dvije ponajbolje komedije prošlog desetljeća, Shaun of the Dead i Hot Fuzz. Sada, šest godina nakon potonjeg, ekipa se ojačala s još nekoliko legendarnih britanskih glumaca, u igru su ubacili pokoji SF element i donjeli nam The World’s End.

UK trailer za The World’s End (kvaliteta nije vrhunska, ali za sada nema boljega):

Kako iz trailera možemo zaključiti, pet prijatelja, koji su prije 20 godina poduzeli epski pub brawl (ono kada tokom večeri obiđete desetak birtija), sada će pokušati ponoviti taj podvig, te ga ovoga puta uistinu i završiti. No, osim što su stariji i ozbiljniji, niti svijet nije stajao na mjestu, tako da će saznati vrlo neugodnu istinu o gradiću u kojem spremaju svoj alkoholizirani maraton. Naime, kako to obično biva kada se poželite pošteno opiti, svi oko vas se pretvore u vanzemaljce, koji žele uništiti Zemlju i pritom vas ubiti. Ufff, ipak se to ne događa samo nama…

worlds end

Ekipa za pop’t

Osim spomenutih Pegga i Frosta, glumačkoj ekipi će se pridružiti i Martin ‘Bilbo Baggins’ Freeman, Paddy Considine i Eddie Marsan, te dražesna ljepotica Rosemund Pike. U britanska kina bi ovaj, već sad s prilično velikom sigurnošću možemo reći, kultni film trebao sletjeti 19. srpnja, a Ameri će ga moći gledati od 23. kolovoza. Mi se nadamo da ćemo se ugurati negdje između, a veselimo se i izravnom okršaju sličnog američkog konkurenta This is the End.

TAGOVIkomedija martin freeman sf simon pegg world's end

Komentiraj