Film i TV

Mlake ptice

Aside Banners

Prvi trailer za ‘Angry Birds’ je vani i nikoga nije pretjerano briga

Piše , Objavljeno

Da se ovaj crtić pojavio prije 3-4 godine vjerojatno bi bio jedan od najvećih hitova sezone, ali sada ova franšiza jednostavno nije više fora. Prošla baba s kolačima!

angryS pop-kulturnim fenomenima treba biti oprezan i iskoristiti ih što prije jer se obično vrlo brzo ispušu i postanu jučerašnje vijesti, a ekipa koja stoji iza Angry Birdsa jednostavno nije znala ili mogla iskoristiti moment koji su imali prije par godina. Tada je vjerojatno svaki korisnik smartphone uređaja španao po ovoj igrici, gađajući tim malenim, raznobojnim i ljutitim ptičicama prljave zle svinje. Danas… baš i ne. Istina, i dalje se radi o velikoj i popularnoj franšizi kojom vrijeme ubijaju milijuni korisnika, no daleko je to od one pomame kakva ti treba da zaradiš milijardu dolara na kino blagajnama. A sudeći po prvom traileru, Angry Birds film nema baš puno drugih stvari za ponuditi.

Angry Birds – trailer:

A onak’, ne možemo reći kako je loše, ali nije baš nešto što bismo željno iščekivali. Columbia Pictures se nada kako bi ovim filmom mogli ponoviti uspjeh The LEGO Moviea, ali sasvim je jasno kako se to neće dogoditi. Od slabe će pomoći biti i glasovi jakih hollywoodskih faca među kojima su Jason Sudeikis, Danny McBride, Peter Dinklage, Bill Hader, Josh Gad, Hannibal Buress i Maya Rudolph, ali nećemo biti ovi mrzovoljni hejteri bez pokrića nego ćemo pričekati 12. svibnja 2016. godine i sami se uvjeriti koliko ovo nije dobro!

TAGOVIangry birds crtić ekranizacija film igrica smartphone

Komentiraj