Igre

Aside Banners

Prvi trailer za ‘Call of Duty: Black Ops III’ otkriva mračnu i krvavu budućnost

Piše , Objavljeno

Iako su naslovi iz Call of Duty franšize postali sinonim za recikliranje jedne te iste ideje i zgrtanje ogromnih para, novi bi Black Ops mogao donijeti kakvo-takvo osvježenje!

black ops 2Nismo se još niti pošteno odmorili od prošlogodišnjeg Advanced Warfarea, a Activision se već sprema na tržište izbaciti novi nastavak svoje iznimno unosne Call of Duty franšize. Na red je ponovno došla Black Ops grana, a radi se o izravnom nastavku igre  Black Ops II iz 2012. godine koju je, kao i nadolazeću trojku, radila ekipa iz studija Treyarch. Kao datum izlaska već je najavljen 6. studenog ove godine, a igra će se sigurno pojaviti na PC, XBox One i PS4 konzolama, dok su sustavi starije generacije za sada upitni. No, kako bi to trebalo izgledati?

Call of Duty: Black Ops III – trailer:

Teško je očekivati nešto jako pozitivno i napredno s obzirom kako smo već navikli na Activisionove reciklaže istog koncepta, ali iz viđenog možemo pretpostaviti nekakvu mješavinu svih modernijih futurističkih pucačina, od Crysisa i Deus Exa preko Titanfalla pa sve do Advanced Warfarea s grafikom za koju će vam trebati itekako moćna konfiguracija (minimumi su i3-530/ Phenom II X4, 6 GB RAM-a i GTX 470/ Radeon HD 6970), ali izgleda kako u samom načinu igre neće biti prevelikih odmaka od utabanih staza franšize. I dalje je tu trčanje, pucanje, maloumne mini-games i generička priča o ekipi specijalaca koji su “black ops” jedino po stvari koja svira u pozadini (The Rolling Stones – Paint It Black), ali dašak svježine ipak donosi najavljeni co-op način igre za četiri igrača koji bi se vrlo lako mogao pokazati multiplayer hitom. Uglavnom, nećemo očekivati apsolutno ništa pa se za pola godine možda i ne razočaramo!

TAGOVIblack ops call of duty FPS konzole igrica pucačina

Komentiraj