Film i TV

Pravda nije slijepa

Aside Banners

Prvi trailer za ‘Daredevil’ je vani i nabrijao nas je do maksimuma!

Piše , Objavljeno

Moramo priznati kako nismo bili pretjerano entuzijastični oko najava novih Daredevil serija, ali ako je suditi po prvom traileru, ovo bi moglo ispasti jako zanimljivo, mračno i zabavno!

daredevil 1Nakon katastrofe kojom nas je 2003. godine počastio Ben Affleck (iako je krivnja najmanje njegova), na Daredevila kao superjunaka više ne gledamo kao nekoga pretjerano zanimljivog ili zabavnog te se posljednjih 10-ak godina nalazi u svojevrsnom limbu u koji odlaze likovi čije su ekranizacije neslavno propale. Ipak, Marvel je u žestokoj ofenzivi pa se puca iz svih raspoloživih sredstava, a osim filmova koji dižu milijarde i milijarde dolara, sve se više okreće i TV produkciji. U kompi s Netflixom su tako odlučili dati još jednu šansu slijepom odvjetniku/borcu za pravdu i izgleda kako nisu pogriješili.

Daredevil – teaser trailer:

Mračno, jezivo, krvavo i beskrupulozno… tako se igra u svijetu Daredevila, a ovaj trailer to i pokazuje! Vincent D’Onofrio je savršeni izbor za glavnu mangu u gradu, Kingpina, a njegovoj će brutalnosti kao protuteža dobro doći simpatični Matt Murdock (Charlie Cox), odvjetnik koji nakon strašne nesreće oslijepi, dobije supermoći i pod okriljem noći u pripijenom odjelcu krene krojiti pravdu u svom gradu. Slijedi li nam ispiranje gorkog okusa iz ustiju, vidjet ćemo već 10. travnja kada će Netflix izbaciti svih 13 nastavaka odjednom!

TAGOVIcharlie cox daredevil marvel Netflix serija superheroj superjunaci

Komentiraj