Film i TV

Brži i žešći nego ikada

Aside Banners

Prvi trailer za ‘Fast and Furious 7’ donosi sve ono što smo priželjkivali – pogledajte video!

Piše , Objavljeno

Nabrijani automobili, zgodne tete, sulude akcijske scene koje prkose svim zakonima fizike i Vin Diesel… da, Fast and Furious se vratio!

brziOdmah na početku ćemo reći da niti nama još uvijek nije jasno kako se točno zove sedmi nastavak ovog proslavljenog serijala, ali ono što za sada možemo zaključiti jest da će se iz nekog razloga u SAD-u zvati Furious 7, a u Europi i ostatku svijeta Fast and Furious 7. Pa eto, da ne bi bilo zabune… No, to je ionako manje važno, jer ovi se filmovi gledaju zbog onoga što je ispod haube, a to su uglavnom nebulozne priče, nabrijani automobili s hrpom preinaka, zgodne ženskice koje se prešetavaju ekranom i akcijske scene zbog kojih se svatko upoznat s osnovnim zakonima fizike u očaju hvata za glavu. Nema veze, u ovom slučaju takve stvari opraštamo, jer Fast and Furious je opako zabavan serijal!

Sedmi je nastavak trebao biti izbačen još 10. srpnja 2014., ali tragična smrt Paula Walkera krajem prošle godine pomaknula je sve planove i na neko vrijeme zaustavila cijelu produkciju. Naime, u tom je trenutku pola filma već bilo snimljeno, tako da su producenti, scenaristi i redatelj James Wan morali smisliti kako završiti posao bez jedne od svojih glavnih zvijezda i pritom ne banalizirati njegovu pogibiju. Scenarij je prepravljen, a uz malo montaže, magije CGI-ja i dublera (Walkerova braća Caleb i Cody) projekt je ipak uspješno priveden kraju. Kako sve to na kraju izgleda, možete pogledati u prvom traileru!

Fast and Furious 7 – trailer:

Radnja je ovog puta vezana uz događaje prije Tokyo Drifta, a glavni je negativac Ian Shaw (Jason Statham), brat Owena Shawa, opakog gada kojega je ova ekipa otprilike tada i riješila života. Naravno, čovjek želi osvetiti buraza, a na put će mu stati Dom (Vin Diesel), Brian (Paul Walker), Luke Hobbs (Dwayne Johnson), Letty (Michelle Rodriguez), Mia (Jordana Brewster) i ostatak ovisnika o brzim automobilima i pogibeljnim situacijama. Glavno je pitanje koliko je priča uistinu bitna kada nam se trailer hvali scenom automobilskog skoka iz aviona, potjere za naoružanim superkamionom i apsolutno nevjerojatnog spašavanja divovskim spoilerom? Rekli bismo: prilično malo!

brzi 2

U filmu će se u sporednim ulogama pojaviti i Iggy Azalea i Kurt Russell, koji bi već u idućem nastavku trebao biti okosnica radnje. No, otom-potom… Prvo ćemo 3. travnja 2015. godine vidjeti što nam nudi ovaj nastavak, a onda možemo razgovarati isplati li se opće nastavljati ovu Fast and Furious priču (koja očito može ići do kraja vremena!).

TAGOVIakcija anbrijani auti brzi i žestoki fast and furious fast and furious 7 furious 7 Paul Walker serijal vin diesel zgodne ženske

Komentiraj