Film i TV

Možda i bude dobro?!

Aside Banners

Prvi trailer za ‘Ghost in the Shell’ je vani i izgleda puno bolje nego smo očekivali

Iako je od samog početka produkcije krenulo žešće pljuvanje po ekranizaciji Ghost in the Shella, sada nam se čini kako bi iza svega mogao biti solidan film.

Piše , Objavljeno

Prvo bijaše manga, i svi u Japanu su je voljeli. Zatim je od mange nastao anime, i zaljubljenici u japansku animaciju diljem svijeta su se zakačili. Sada nam pak dolazi igrana ekranizacija, a Paramount, koji stoji iza svega, se nada kako će tim potezomo doprijeti još šire. Naravno, radi se o slavnom Ghost in the Shell serijalu, odnosno jednom njegovom dijelu kojeg je Hollywood odlučio donijeti na velika platna i to sa Scarlett Johansson u glavnoj ulozi. To se, dakako, nije svidjelo puritancima pa je odmah krenula kampanja blaćenja samog filma, prvenstveno iz razloga što je ulogu azijatkinje dobila bjelkinja, a i ostatak glumačke postave uglavnom tumače bijelci kojih je sredinom 21. stoljeća u Japanu očigledno više nego što smo očekivali. Nas malo labavije takve stvari ne brinu, pa smo svejedno jedva čekali prvi trailer, a on je sada napokon i došao!

Ghost in the Shell – trailer:

Bome, moramo priznati kako ovo izgleda jako dobro, pogotovo kada govorimo o produkcijskom dizajnu. Rupert Sanders je možda čak uspio složiti dobar film i kvalitetno spojiti kompleksnost originala s potrebom za malo lakšom blockbuster zabavom, a bujna Scarlett izgleda prilično dobro u ulozi Majora, kiborga stvorenog da se bori protiv najvećeg ološa New Port Citya koji otkriva neočekivanu tajnu o svojoj prošlosti. Pitanje je samo koliko su se autori vjerno držali mange i anima, a ako su barem pokušali to izvesti, ovo bi moglo biti jedno vrlo ugodno iznenađenje. A ništa, izgleda da čekamo 31. ožujka 2017. godine!

TAGOVIanime ghost in the shell japan manga Scarlett Johansson sf

Komentiraj