Film i TV

Zlo se vraća

Aside Banners

Prvi trailer za horror Insidious 2 slediti će vam krv u žilama

Piše , Objavljeno

Kada pomislimo da smo već navikli na podmukle parapsihološke horrore koji se igraju našim živcima, u kina dođe film poput ovoga i natjera nas da ponovno napunimo gaće.

Insidious 2

Insidious (iliti Podmuklo) je bio ponajbolji horror 2011., ali i u zadnjih nekoliko godina. Priča se vrtila oko Josha (Patrick Wilson) i Renai (Rose Byrne) Lambert, te njihove borbe da komatoznog sina Daltona (Ty Simpkins) vrate u život. No, Dalton nije bio u običnoj komi, već je i sam vodio borbu protiv paranormalnih sila koje su ga željele odvesti na ‘svoju stranu’. Mi smo pak, s druge strane, mogli uživati u jezivim scenama koje su nas držale na rubu stolice, i tjerale da svako malo bacimo pogled iza leđa, te provjerimo da netko nije iza nas.

No, na kraju filma sve se dobro svršilo, Lambertovi su dobili svoga sina natrag, a mi smo još nekoliko dana spavali s upaljenim svjetlom. Zarada filma je pak bila prilično dobra, a kada je tome slučaj, svi znamo što slijedi: nastavak! I bome, drugo poglavlje ove priče obećaje veliku dozu svježeg i jezivog terora.

Insidious: Chapter 2 – prvi trailer:

Cijela originalna postava je ponovno tu, a isti su i scenarist, Leigh Whannell, te redatelj, James Wan. Upravo ime potonjeg garantira da nećemo dobiti nekakav poluproizvod, jer je čovjek, osim prvog nastavka, režirao i prvi Saw, te nadolazeći The Conjuring. Insidious: Chapter 2 u kina dolazi 13. rujna, a to je prigodno za horrore, petak.

TAGOVIfilm horror insidious paranormalno petak 13

Komentiraj