Film i TV

Ne toliko fantastična četvorka

Aside Banners

Prvi trailer za novi ‘The Fantastic Four’ je vani i definitivno – nije ono što smo očekivali!

Piše , Objavljeno

Slijedeći dobro utabani put poprilično mračnih filmova s Marvelovim superjunacima, Fantastična četvorka nudi malo četvorke, još manje fantastičnog i jako, jako, jaaaako puno plave boje!

četvorkaMalo tko će se usuditi kontrirati tvrdnjama kako su prva dva Fantastic Four filma bila teško smeće iako je Rise of the Silver Surfer imao nekoliko cool momenata (prvenstveno zbog samog surfera koji bi bio faca čak i da igra u nekom domaćem filmu), tako da nismo nešto previše optimistični što se tiče novog Marvelovog reboota. Zapravo, cijeli nam taj koncept o Vatrenku, Kamenku, Gumenku i Nevidljivoj ženi nikada nije nešto pretjerano sjeo, tako da će trebati napraviti neke opasne preinake kako bi sve to izgledalo barem malo ozbiljnije i odraslije (znamo, znamo, čar stripova je u njihovom djetinjem šarmu bla, bla… e pa nije!).

Upravo je zato novi početak povjeren Joshu Tranku (Chronicle), a odlučeno je kako pristup više neće biti dječji i puni veselja i jarkih boja, već će se krenuti s mračnom, depresivnom i maksimalnom plavom pričom o postanku jednih od prvih zemaljskih superjunaka. Tako će se četvero naizgled običnih smrtnika igrom slučaja naći u paralelnom svemiru gdje će se njihovim tijelima dogoditi neke uistinu nevjerojatne promjene, a nakon što se vrate na našu planetu, morat će ih iskoristiti za borbu protiv jednog od svojih bivših kolega. Eh, nije li to uvijek tako?

Fantastic Four – trailer:

Mora se priznati da je hollywoodska trailer ekipa napokon doktorirala na stvaranju 2-minutnih teasera koji ne pokazuju apsolutno ništa, tako da o nekim konkretnim stvarima i ne možemo govoriti, ali na prvi pogled izgleda kako će nova Fantastična četvorka biti jedna velika i masna krađa The Dark Knighta, Interstellara i Man of Steela. To ne mora biti nužno loše, ali definitivno ne izaziva euforiju dobro, tako da ćemo The Fantastic Four već sada spremiti u ladicu “Nikakva očekivanja“. Glavne uloge igraju poprilično iritantni Miles Teller (Mr. Fantastic iliti Kondom), Kate Mara (The Invisible Woman iliti Moja izmišljena djevojka), Michael B. Jordan (The Human Torch znan i kao Šibica) te Jamie Bell (The Thing, u društvu često oslovljavan kao Kamenko), a ekipa će se fajtati protiv žestokog blogera Victora Domasheva aka Dooma kojega igra Toby Kebbell. Sva ova čudesa u kinima možete vidjeti već 7. kolovoza 2015. godine… a i ne morate! Vjerojatno vam nitko neće zamjeriti.

TAGOVIfantastic four fantastična četvorka marvel reboot strip superjunak

Komentiraj