Film i TV

They're heeeeere!

Aside Banners

Prvi trailer za reboot jednog od najboljih horora svih vremena je vani, a mi smo već napunili gaće!

Piše , Objavljeno

Majstor horora Tobe Hooper prije 23 nam je godine utjerao strah u kosti svojom pričom o jezivim duhovima koji opsjedaju običnu američku obitelj, a ta priča sada dobiva svoj moderni remake!

poltergeist 2Kada jedan klasični horor dobije čak tri nominacije za Oscara, jasno je kako se radi o nečem izvanrednom, a Poltergeistu definitivno možemo pripisati taj epitet. Nastao po priči Stevena Spielberga i režiran od strane majstora Tobea Hoopera ovaj je film obilježio scenu 80-ih godina prošlog stoljeća i gotovo pa izumio cijeli podžanr paranormalnog horora, nešto što se i dan danas nemilice (i uglavnom neumješno) eksploatira. Kasnije su snimljena i tri nedostojna nastavka, a tek je nedavno došlo pravo vrijeme da se napravi jedan pravi, pošteni reboot. Produkcije se prihvatio legendarni Sam Raimi, u režijsku je stolicu sjeo mladi Gil Kenan (City of Ember), a evo što nam oni imaju za ponuditi.

Poltergeist – trailer:

Mora se priznati, this is some scary shit! Iako se, po onome što možemo vidjeti iz trailera, ova verzija uglavnom oslanja na provjerene taktike zastrašivanja (za razliku od originala koji je više igrao na sporo građenje jeze i psihološki teror), ovo bi mogao biti itekako dostojan reboot. Glavne likove glume Sam Rockwell i Rosemarie DeWitt koji igraju roditelje troje male djece s kojom se useljavaju u novu kuću. Uskoro se počinju događati čudne stvari, a prava panika nastaje kada najmlađa djevojčica jednostavno… nestane! Očajni roditelji u pomoć zovu stručnjaka za duhove Carrigana Burkea (Jared Harris) koji ih obavještava kako se kuća nalazi na starom groblju te je zapravo jedan iznimno snažan portal za duše s onog svijeta, a njihova je kćerka nekako usisana “na drugu stranu”. Vremena za njen spas je malo, a hoće li im to na kraju i uspjeti, vidjet ćemo već 24. srpnja!

TAGOVIhoror poltergeist reboot sam raimi steven spielberg tobe hopper triler

Komentiraj